fra kr. 599

Midt i Danmark, omtrent der hvor Jylland møder Fyn, og hej så småt bliver til møjn, der ligger én af Danmarks hyggeligste byer. Okay, jeg er ambivalent, nu jeg selv har boet der et lille årti. Men Kolding er altså en hyggelig købstad, med Koldinghus og Slotsøen som byens skønne, grønne og åndende perle.

Og det er netop med udsigt til Koldinghus og søen, at I skal bo med dette tilbud.
Det moderne First Hotel Kolding, som også ligger lige overfor banegården, åbner dørene for jer i 1, 2 eller 3 nætter med morgenmad inkluderet samt dagsbillet til Dronnings Dorotheas Badestue.
Denne badestue finder du på modsatte side af Slotsøen.

Miniferie på First Hotel i Kolding

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette forkælelsestilbud på en miniferie i Kolding. Tilbuded kan benyttes frem til sidst i april i år. Prisen er fra 599,- pr. person for et ophold på 2 dage. Bemærk at opholdet kan forlænges helt op til 4 dage i alt.

I Kolding er det bestemt værd at besøge Koldinghus, det gamle kongeslot, der brændte ned for 200 år siden, da en flok spanske lejesoldater havde svært ved at styre deres bål i kælderen. Koldinghus fremstår i dag i en renoveret udgave og huser bl.a. Danmarks største samling af sølvtøj.

Trapholt, museet ved Koldingfjord også kendt som den jyske Louisiana, er også et besøg værd. Byggestilen, der kan minde lidt om Guggenheim, er i sig selv imponerende. Og det samme er samlingen af danske møbelklasikere og andet kunsthåndværk.

deal-screenshot

Capture423