Miniferie i København i Sydhavnen

Valentine's Day tilbud, overnatning og morgenmad på et 4*spahotel

  • Hotel First Hotel Copenhagen
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 412

Mangler du stadig at finde det rigtige Valentine’s Day ophold? Så er her en rigtig god mulighed. Overnatning på et 4*hotel i Sydhavnen inklusiv morgenmad og adgang til sauna og jacuzzi.

Hovedstaden er fuld af oplevelser, og der er masser at give sig til. Efter morgenmad på First Hotel Copenhagen, hvor I bliver indkvarteret, kunne I gå en tur langs Langelinie, hvor I selvfølgelige skal se Den lille havfrue. Herfra kan I spadsere videre til Amalienborg, hvor I måske får et glimt af kongefamilien. Frokosten kan I indtage på den populære The Union Kitchen, der fik rosende ord med på vejen, da en madanmelder lagde vejen forbi stedet. Jeg vil også anbefale jer en tur på Christianshavn, hvor I finder Vor Frelsers Kirke, der er en smuk attraktion. I kan gå en tur op i kirkens tårn, hvor I til sidst vil komme ud af selve tårnet, så I går på ydersiden af kirken. En fascinerende og lidt skræmmende oplevelse, men udsigten er enestående.

Læs også: Tips fra en Københavner – din guide til vores hovedstad

Miniferie i København i Sydhavnen

Det er på min hotel søgemaskine, at jeg har fundet dette tilbud til jer.
Prisen for en overnatning på Scandic Sluseholmen fra torsdag den 14. februar til fredag den 15. februar for to personer inklusiv morgenmad er blot 824,-, dvs. 412,- pr. person ved to personer.

Det er placeret i Sydhavnen, og der er busforbindelse ind til centrum lige uden for hotellet. I har fri adgang til hotellets wellnessområde, hvor I kan slappe af i saunaen eller boblebaddet. Her er også et fitnesscenter, som frit kan benyttes. Hotellet råder over en morgenmadsrestaurant, hvor jeres morgenmad, som er en del af tilbuddet, indtages. Efter dagens sightseeing kan I om aftenen nyde en cocktail eller kold øl i THE Bar, som også er tilknyttet First Hotel Copenhagen.

Jeres værelse er et moderne og lyst dobbeltværelse, som er indrettet med TV, skrivebord, gratis wi-fi og badeværelse med bruser og hårtørrer.

 

deal-screenshot

Capture