fra kr. 1009

Selvom verden tilbyder mange smukke destinationer, så behøver I ikke tage langt væk for at få en dejlig rejse. Med denne miniferie i København kommer I nemlig til vores skønne hovedstad. Tilbuddet indeholder 3, 4 eller 5 dage på 4-stjernet hotel inklusiv morgenmad og adgang til wellness. Prisen er fra 1009,- pr. person.

Hovedstaden er fuld af oplevelser, og der er masser at give sig til. Efter morgenmad på First Hotel Copenhagen, hvor I bliver indkvarteret, kunne I gå en tur langs Langelinie, hvor I selvfølgelige skal se Den lille havfrue. Herfra kan I spadsere videre til Amalienborg, hvor I måske får et glimt af kongefamilien. Frokosten kan I indtage på den populære The Union Kitchen, der fik rosende ord med på vejen, da en madanmelder lagde vejen forbi stedet. Jeg vil også anbefale jer en tur på Christianshavn, hvor I finder Vor Frelsers Kirke, der er en smuk attraktion. I kan gå en tur op i kirkens tårn, hvor I til sidst vil komme ud af selve tårnet, så I går på ydersiden af kirken. En fascinerende og lidt skræmmende oplevelse, men udsigten er enestående.

Miniferie i København i Sydhavnen

Det er på Travelbird.dk, at du finder tilbuddet på en dejlige miniferie i København.

Opholdet inkluderer overnatning på det moderne og 4-stjernede hotel First Hotel Copenhagen (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 498 anmeldelser). Det er placeret i Sydhavnen, og der er busforbindelse ind til centrum lige uden for hotellet.  I har fri adgang til hotellets wellnessområde, hvor I kan slappe af i saunaen eller boblebaddet. Her er også et fitnesscenter, som frit kan benyttes. Hotellet råder over en morgenmadsrestaurant, hvor jeres morgenmad, som er en del af tilbuddet, indtages. Efter dagens sightseeing kan I om aftenen nyde en cocktail eller kold øl i THE Bar, som også er tilknyttet First Hotel Copenhagen.

Jeres værelse er et moderne og lyst dobbeltværelse, som er indrettet med TV, skrivebord, gratis wi-fi og badeværelse med bruser og hårtørrer.

hotel kbh
First Hotel Copenhagen – kilde: Travelbird.dk

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning