fra kr. 509

Restauranter i verdensklasse, masser af seværdigheder og et hav af shoppingmuligheder. Vores egen hyggelige hovedstad, København, kan sagtens være med, når internettet gennemsøges for den næste rejsedestination. Denne gang har jeg fundet et lækkert tilbud på en miniferie i København, hvor hotellets beliggenhed virkeligt er helt perfekt!

I bor i af hjertet af København, ved Østerport station. Og her må jeg dog også indskyde, at lidt støj kan forekomme, men det må man tage med, når beliggenheden er som den er.

Med dette tilbud til en ferie i København, kan I vælge mellem 1, 2 eller 3 overnatninger på det trestjernet Hotel Østerport. Morgenmadsbuffetten er inkluderet i prisen fra 509,- pr. person. Med andre ord har I det perfekte udgangspunkt for en god base til at opleve Københavns attraktioner.

Miniferie i København på centralt hotel

Dette miniferie-tilbud til en Københavnertur finder du hos Travelbird.dk

I bor nærmest side om side med Kastellet i København, Den Lille Havfrue og ganske tæt på både Amalienborg og Rosenborg. Med andre har dette hotel i København den perfekte beliggenhed, når du skal udforske Danmarks hovedstad.

Dobbeltværelserne er indrettet yderst stilrent og med de fornødne ressourcer. TV, WIFI, eget badeværelse og stor dobbeltseng. Men jeres hotel, på denne miniferie i København, er jo også blot et sted I skal sove, når I ikke er på opdagelse i Københavns seværdigheder.

kopenhagen

Søger du et tilbud på en anden type af storbyferie? Så skal du tage et kig på vores tilbudsside “Storbyferie – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Miniferie i København
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning