fra kr. 332

Lonely Planet har talt! På 1. pladsen over byer, som du skal besøge i 2019, er vores smukke hovedstad. ‘Copenhagen has always been mega-cool‘ konstateres i denne video, hvor der forklares, hvorfor København indtager den flotte førsteplads. Arkitekturen, design og Københavns madscene er blandt årsagerne, kan jeg afsløre.

Så hvorfor ikke allerede nu planlægge en tur til København i 2019? Med dette tilbud bliver I indkvarteret på det 4* boutique-hotel First Hotel Mayfair, der ligger på Vesterbro. Herfra er du blot 5 minutters gang fra Tivoli, Københavns Hovedbanegård og RådhuspladsenFirst Hotel Mayfair har en restaurant, biblioteksbar, hotellounge med pejs og et døgnåbent fitnesscenter. De lyse, individuelt indrettede værelser har tv og privat badeværelse med bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Miniferie i København

Det er på HotelSpecials.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Har I brug for inspiration til jeres miniferie i København? Så tjek min guide ud lige her:

Læs også: Tips fra en Københavner

Og hvad med en afslappende start på dagen? Så er dette tilbud værd at tjekke ud: Gavekort på en spadag og morgenmad hos Arndal Spa og Union Kitchen i Kbh.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-08-kl.-10.43.11
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning