fra kr. 332

Lonely Planet har talt! På 1. pladsen over byer, som du skal besøge i 2019, er vores smukke hovedstad. ‘Copenhagen has always been mega-cool‘ konstateres i denne video, hvor der forklares, hvorfor København indtager den flotte førsteplads. Arkitekturen, design og Københavns madscene er blandt årsagerne, kan jeg afsløre.

Så hvorfor ikke allerede nu planlægge en tur til København i 2019? Med dette tilbud bliver du indkvarteret på det 4* boutique-hotel First Hotel Mayfair, der ligger på Vesterbro. Herfra er du blot 5 minutters gang fra Tivoli, Københavns Hovedbanegård og RådhuspladsenFirst Hotel Mayfair har en restaurant, biblioteksbar, hotellounge med pejs og et døgnåbent fitnesscenter. De lyse, individuelt indrettede værelser har tv og privat badeværelse med bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Miniferie i København

Jeg har fundet det 4* hotel First Hotel Mayfair på Hotelspecials.dk, der er et boutique-hotel på det hippe Vesterbro. Hotellet ligger tæt på Københavns Hovedbanegård, Strøget og Kødbyen. First Hotel mayfair er et lokkende boutique hotel, hvor der er kræset for detaljerne. Hver morgen serveres der en lækker morgenbuffet, der kan tilkøbes. Der er også fitness- og konferencefaciliteter på hotellet.

Og hvad med en afslappende start på dagen? Så er dette tilbud værd at tjekke ud: Gavekort på en spadag og morgenmad hos Arndal Spa og Union Kitchen i Kbh.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-08-kl.-10.43.11