Påsketilbud: Miniferie i København

Overnatning på moderne hotel tæt på Fisketorvet

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel First Hotel Mayfair
fra kr. 350
Check denne deal ud =2019-04-21&aDateRange[dep]=2019-04-22&iGeoDistanceItem=1204106&cip_tc=KBH_Wakeup_F27ad7055e86e55xb4a07d2c527ecb094" text="Gå til deal "]

Lonely Planet har talt! På 1. pladsen over byer, som I skal besøge i 2019, er vores smukke hovedstad. ‘Copenhagen has always been mega-cool‘ konstateres i denne video, hvor der forklares, hvorfor København indtager den flotte førsteplads. Arkitekturen, design og Københavns madscene er blandt årsagerne, kan jeg afsløre.

Så hvorfor ikke allerede nu planlægge en tur til København i? Med dette tilbud bliver I indkvarteret på det moderne Hotel Wakeup Copenhagen tæt ved Fisketorvet. Jeg har taget udgangspunkt i datoer omkring Påsken, overnatninger kan gøres fra 350,- pr. person ved to personer.

Læs også: Tips fra en københavner

Miniferie i København

Jeg har fundet tilbuddet på Trivago.dk. Lige pt er det ét af de billigste hoteller i København i Påsken, hvis I går efter kvalitet og fine anmeldelser. Og så er beliggenheden jo bestemt ikke dum, med det store Fisketorv lige ved siden af, og hele byen indenfor rækkevidde.

Og hvad med en afslappende start på dagen? Så er dette tilbud værd at tjekke ud: Gavekort på en spadag og morgenmad hos Arndal Spa og Union Kitchen i Kbh.

deal-screenshot

Capture