fra kr. 609

Harzen er unikt sted at holde ferie. En blanding af naturoplevelser, kultur og historie, lækker gourmet og en rig mulighed for forkælelse og wellness. Alle elementer er også en central del af dette ferietilbud, hvor turen går til Goslar – hovedbyen i Harzen.

Med dette tilbud fra Travelbird er det muligt at vælge imellem 3 eller 5 dage på Hotel Njord, som ligger lidt uden for Goslar i Hahnenklee-Bockswiese, inklusiv daglig morgenmad, 1x retters middag (2 middage ved 5 dage), velkomstdrink samt adgang til hotellets wellness område. Prisen for dette kør-selv tilbud starter ved 599,- per person.

Miniferie i Harzen

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer. I kan rejse fra januar og frem til slutningen af oktober 2018.

På Hotel Njord bliver I indlogeret på et dobbeltværelse, hvor det er muligt at få en ekstra opredning. Mod betaling kan I også benytte jer af minibaren på værelset.

På en miniferie i Harzen er det oplagt at tage påklædning med til diverse aktiviteter. Hvad enten I er til vandring, cykling eller klatring. Efter en lang dag med aktiviteter kan I slappe af og lade op igen i hotellets wellnessområde.

deal-screenshot

Harz
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning