fra kr. 568

Når forårssolen titter frem, er Gøteborg noget så hyggelig. Her bliver fortovscaféerne langt de mange smalle kanaler fyldt op, og med markedet Feskekörka er der rig mulighed for at shoppe. Der er selvfølgelig også andre seværdigheder og oplevelser i den hyggelige, svenske by. Et besøg på det interaktive museum Universum er et besøg værd. Her er der fokus på teknologi og natur, og der er meget at lave og lære for både børn og voksne. Og er man bilentusiast er et besøg på Volvo Museum et must. Her får man et indblik i den prægtige familiebils historie og tilblivelse. Og så er Gøteborg jo kendt for forlystelsesparken Liseberg. Fra pariserhjulet her har man en flot udsigt over Gøteborg.

Og nu kan I tage på en miniferie til Gøteborg – eller rettere en time nord for hyggelige Gøteborg – med dette tilbud fra Secret Escapeshvor I skal bo på et lækkert spahotel. I kan selv bestemme, hvor længe opholdet skal vare.

Læs mere om Secret Escapes

 

Miniferie i Gøteborg

I bliver indlogeret på det lækre 4* Vann Spa Hotell & Konferens, der ligger en i Brastad – en time nord for Gøteborg. Opholdet er inklusiv halvpension og adgang til spaen. Spaområdet har seks pools og kar i forskellige former, som komplementeres af tre forskellige slags saunaer. I spaområdet er der et panoramavindue, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Gullmarsfjord.

Hvis I booker inden to dage, kan I spare 45% via Secretescapes.com.

deal-screenshot

Capture