fra kr. 282

Når forårssolen titter frem, er Gøteborg noget så hyggelig. Her bliver fortovscaféerne langt de mange smalle kanaler fyldt op, og med markedet Feskekörka er der rig mulighed for at shoppe. Der er selvfølgelig også andre seværdigheder og oplevelser i den hyggelige, svenske by. Et besøg på det interaktive museum Universum er et besøg værd. Her er der fokus på teknologi og natur, og der er meget at lave og lære for både børn og voksne. Og er man bilentusiast er et besøg på Volvo Museum et must. Her får man et indblik i den prægtige familiebils historie og tilblivelse. Og så er Gøteborg jo kendt for forlystelsesparken Liseberg. Fra pariserhjulet her har man en flot udsigt over Gøteborg.

Og nu kan I tage på en miniferie til Gøteborg med dette tilbud fra Secret Escapes. I kan selv vælge, om det skal være et smuttur, eller om I vil bruge flere dage på at udforske byen.

Læs mere om Secret Escapes

 

Miniferie i Gøteborg

I bliver indlogeret på det hyggelige Hotel Bellaro, der er et italiensk inspireret hotel. Hotellets værelser er hyggeligt indrettet med dæmpet belysning og jordnære farver med enkelte elementer af pastelfarver. Hotellet har en lækker italiensk restaurant, som bestemt er værd at spise på. Jeres ophold inkluderer morgenmad.

Hvis I booker inden tre dage, kan I spare 63% via Secretescapes.com.

deal-screenshot

Capture