Luksushoteller til overkommelige priser

Find din drømmebolig til den næste ferie

Drømmer du om at tage på ferie og blive forkælet med lækre facilieter, super beliggenhed og generelt bare en kraftig snert af luksus?
Hvis du er ligesom mig, så gør du nok. Og så vil du sikkert heller ikke betale i dyre domme for det.

I stedet for at søge nettet igennem i utallige timer på diverse hotelsammenligningssider for at finde det bedste hotel til en rimelig og lav pris – måske endda uden held – så har jeg nu fundet en genvej.

Den hemmelige genvej til gode tilbud

En hemmelig genvej endda. Jeg faldt i dag over Secret Escapes! På deres side er det muligt at finde luksushoteller og unikke indlogeringer til ekstremt gunstige priser. Det er muligt, da de har lavet rigtigt gode aftaler direkte med hotellerne – til en rigtigt god markedspris.

Secret Escapes sammenligner nemlig manuelt deres hotelpriser med andre udbydere flere gange og sikrer derved, at prisen er den laveste på markedet.

Så hvis du søger et rigtigt lækkert hotel, næste gang du skal på ferie, så tag et kig forbi Secret Escapes og se, om der ikke er et tilbud, der passer dig.

Secret Escapes tilbud

Secret Escapes kan du finde tilbud på både hoteller og pakkerejser til destinationer rundt om i hele verden.

Uanset om det skal være et spaophold, en storbyferie, golfrejse eller en all inclusive ferie, så kan du finde et tilbud på deres side, som matcher dine ønsker.

Secret Escapes fungerer ved, at du signer op til deres hjemmeside med enten email eller Facebook login, og derved kan du få adgang til deres mange gode tilbud. Du kan også få dem tilsendt direkte til din email.