fra kr. 2624

Drømmer du om sol og strand her i vinterkulden? Jeg er altid på udkig efter hoteller under varmere himmelstrøg og har derfor været en tur rundt på internettet. Tanken faldt naturligvis på Thailand, hvor vejret jo altid er godt, infrastrukturen er i orden og flybilletterne er til at komme i nærheden af rent prismæssigt. Jeg har fundet denne perle af et 5-stjernet hotel til dig!

7

På Trivago kan du booke dette smukke resort Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa, som ligger på øen Koh Yao Yai lige ved Phuket. Hotellet ligger på Mai Khao Beach, og billederne taler for sig selv – det er et smukt og lækkert resort i absolut topklasse! Samtlige værelser har aircondition, køleskab og balkon. Der er desuden eget badeværelse med brusebad. Der serveres et udvalg af udsøgte thailandske retter på resortets restaurant, Chantara. Du kan desuden nyde måltider under åben himmel på stranden i Titan Grill, som er åben hele dagen. Se det er en rigtig oase på Mai Khao Beach!

Jeg har taget udgangspunkt i en uges ferie i midten af februar, men du kan naturligvis selv prøve dig frem med andre rejsedatoer. Vær dog opmærksom på, at prisen kan ændre sig.

6

deal-screenshot

Thai
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning