fra kr. 2089

Børn er skønne, men en ægte voksenferie er ikke at fornægte! Her er der tale om en afslappende ferie, hvor tosomheden er i fokus. Hvis du foretrækker at holde ferie uden børn, så er denne ferie, der indkvarterer jer på lækkert voksenhotel lige i skabet!

På det 4-stjernede hotel Das Sieben, der ligger i den lille kurby Bad Häring i den østlige del af Tyrol, kan I glæder jer til luksus og forkælelse.Hotellet råder over en restaurant, hvor I vil få serveret de inkluderede måltider (halvpension: morgenmadsbuffet, 5-retters middag), et skønt udendørsområde samt et stort wellnessområde. Sidstnævnte byder både på en indendørs swimmingpool, en opvarmet udendørs swimmingpool, saunaer, dampbade, infrarød kabiner og meget mere.

Bad Häring er placeret cirka 10 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, så det er den perfekte destination for en kør-selv-ferie. Kurbyen ligger tæt på floden Inn, og det er i særdeleshed et naturskønt område med flotte bjerge og grønne panoramaudsigter. Perfekte omgivelser, hvis I er til vandre- og cykelture.

Luksusferie for voksne på 4-stjernet hotel i Østrig

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne luksusferie for voksne.

I bliver indkvarteret på moderne dobbeltværelse med flotte træmøbler. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV, køleskab, kaffe- og tefaciliteter, et opholdsområde samt eget badeværelse med toilet, bad, morgenkåber og badetøfler.

østrig voksen
Hotel – © Das Sieben

 

 

 

 

deal-screenshot

østrig voksengjsod
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning