fra kr. 1390

Kun 2 ½ times kørsel fra København finder i luksus spahotellet Falkenberg Strandbad. Med et ophold her kan I se frem til at blive forkælet, da der venter jer 100% ren luksus og velvære.

Om det er en kærestetur, en weekend med veninderne eller en mor-datter-getaway, du leder efter, så er Falkenberg Strandbad helt perfekt. Hotellet ligger midt på Skrea strand i Falkenberg på Sveriges vestkyst. Her kan I  glæde jer til at opleve den fantastiske, svenske natur, hvor idylliske skovområder, dybe skovsøer og ikke mindst den imponerende sandstrand Skrea skaber de smukke rammer. Standen er 13 kilometer lang og er udstyret med en badebro på hele 250 meter.

Luksus og velvære på Falkenberg Strandbad i Sverige

Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk, at du finder dette tilbud.

Falkenberg Strandbad er et yderst smukt og luksuriøst hotel, der er elegant indrettet med mørkt træ, hvide tekstiler, globuser, modelfly og andre charmerende detaljer, der skaber en hyggelig atmosfære. På hotellet er der gratis wi-fi, og der er gratis parkering.

Opholdet er inklusiv en 3-retters menu og stor morgenmad, som serveres i hotellets restaurant. Her kan I også nyde klassiske franske retter lavet af lokale, svenske råvarer. I kan slutte dagen af med en cocktail i hotellets Mirror Bar.

I tilbuddet har I fri adgang til den fine badeanstalt Klitterbadet med et 50-meters saltvandsbassin. Svøm en tur i de opvarmede swimmingpools eller kobl af i boblebadet. Der er mulighed for at tilkøbe lækker massage og andre behandlinger. Klitterbadet har åbent alle ugens dage.

deal-screenshot

falkenb
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning