Kun 2 ½ times kørsel fra København finder I luksus-spahotellet Falkenberg Strandbad. Med et ophold her kan I se frem til at blive forkælet, da der venter jer 100% ren luksus og velvære.

Om det er en kærestetur, en weekendtur med veninderne eller en mor-datter-getaway, I leder efter, så er Falkenberg Strandbad helt perfekt. Hotellet ligger midt på Skrea-strand i Falkenberg på Sveriges vestkyst. Her kan I glæde jer til at opleve den fantastiske, svenske natur, hvor idylliske skovområder, dybe skovsøer og ikke mindst den imponerende sandstrand Skrea skaber de smukke rammer. Standen er 13 kilometer lang og er udstyret med en badebro på hele 250 meter.

Hotelspecials.dk kan I lige nu booke et spaophold og spare 48%. Her er mange datoer frem til og med august 2019.

Luksus og velvære på Falkenberg Strandbad i Sverige

Falkenberg Strandbad er et yderst smukt og luksuriøst hotel, der er elegant indrettet med mørkt træ, hvide tekstiler, globuser, modelfly og andre charmerende detaljer, der skaber en hyggelig atmosfære. På hotellet er der gratis wi-fi, og der er gratis parkering.

I tilbuddet har I fri adgang til den fine badeanstalt Klitterbadet med et 50-meters saltvandsbassin. Svøm en tur i de opvarmede swimmingpools eller kobl af i boblebadet. Der er mulighed for at tilkøbe lækker massage og andre behandlinger. Klitterbadet har åbent alle ugens dage.

Med dette tilbud fra Hotelspecials.dk, hvor I sparer 48%, får I en overnatning, hvor I kan nyde spaafdelingen. Med i tilbuddet er også morgenmad.

Måske er I også interesseret i

23.05.19

Spadag på Marienlyst Strandhotel

Tag en dag ud af kalenderen med dette tilbud til det lækre Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel ligger ud til det smukke Øresund, og her kan I nyde hvide sandstrande og de blide bølger. Med dette tilbud fra DuGlemmerDetAldrig.dk på en spadag på Marienlyst Strandhotel kan I virkelig nyde livet, og I kan bare slappe helt af! Spaafdelingen har taget elementer af den smukke omkringliggende natur til sig, og den […]

23.05.19

Hotelophold: Gourmet og Sydthy Kurbad

1 overnatning ved Nationalparken Thy inkl. wellness og gourmet

Med dette billige hotelophold står der både afslappende wellness og lækker mad på programmet. Nu kan I nemlig komme på hotelophold i Thy og nyde godt af hotellets 4-retters gourmetmiddag samt få adgang til det populære Sydthy Kurbad. Tæt ved Hotel Thinggaard ligger Nationalparken Thy, der er Danmarks første nationalpark. Parken er et af områdets absolut […]

deal-screenshot