fra kr. 389

Kun 2 ½ times kørsel fra København finder i Falkenberg Strandbad. Her kan I se frem til at blev forkælet, og det er 100 procent ren luksus og velvære, der venter på jer i Sverige.

I kan vælge mellem 1 eller 2 overnatninger på det populære hotel, og med i miniferien er også morgenmad og fri adgang til badeanstalten Klitterbadet. Pris fra 389,- pr. person.

Om det er en kærestetur, en weekend med veninderne eller en mor-datter-getaway, du leder efter, så er Falkenberg Strandbad helt perfekt. Hotellet ligger midt på Skrea strand i Falkenberg på Sveriges vestkyst. Byen er især populær i sommerhalvåret, og I kan glæde jer til den fantastiske, svenske natur, hvor idylliske skovområder, dybe skovsøer og ikke mindst den imponerende sandstrand Skrea skaber de smukke rammer. Standen er 13 kilometer lang og er udstyret med en badebro på hele 250 meter.

Luksus og velvære på Falkenberg Strandbad i Sverige

Det er på Travelbird.dk, at I finder dette tilbud.

I kan vælge mellem 1 eller 2 overnatninger på Falkenberg Strandbad (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 813 anmeldelser). Det er et smukt hotel, der er elegant indrettet, med mørkt træ, hvide tekstiler, globuser, modelfly og andre charmerende detaljer, der skaber en hyggelig atmosfære. På hotellet er der gratis wi-fi, og der er også gratis parkering.

Opholdet er inklusive morgenmad, som serveres i hotellets restaurant. Her kan I også nyde klassiske franske retter lavet af lokale, svenske råvarer. I kan slutte dagen af med en cocktail i hotellets Mirror Bar.

I tilbuddet har I fri adgang til den fine badeanstalt Klitterbadet med et 50-meters saltvandsbassin. Svøm en tur i de opvarmede swimmingpools og kobl af i boblebadet. Der er mulighed for at tilkøbe lækker massage og andre behandlinger. Klitterbadet har åbent alle ugens dage.

falk

 

 

 

deal-screenshot

screen falk
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning