Luksus spahotel i Thailand

Tilbuddet gælder til SØNDAG! Kæmpe rabat på dette gourmet- og luksushotel på Phuket med middag og morgenmad

Trænger du også til en ordentlig omgang luksus og afslapning? Elsker du sol, varme temperature, og fantastiske omgivelser? Så er dette  tilbud det helt rigtige til dig! Jeg har nemlig fundet et rigtig luksushotel til dig i ferieparadiset Phuket, i Thailand. Med tilbuddet kan du nemlig spare 38% med Secret Escapes på en uges ophold med morgenmad og middag på det luksuriøse Cape Sienna Phuket Gourmet Hotel & Villas.

Phuket er et sandt ferieparadis og øen bliver flittigt besøgt af danskerne. På Phuket kan du finde smukke, hvide sandstrande, kokospalmer og krystalblåt vand. Du kan også tage en sejltur og besøge de smukke “flydende bjerge” i Phang Nga Bugten.

Luksus spahotel i Thailand

Cape Sienna Phuket Gourment Hotel & Villas ligger lige ved havet, og du kan da også nyde en smuk havudsigt fra hotellets mange balkoner og terrasser. Hotellets værelser er stilrent og moderne indrettet. Alle værelserne er lyse og indbydende. Med dette tilbud skal du bo på et Sea View deluxe værelse, hvor du har en smuk havudsigt fra din private balkon.