fra kr. 2260

Hvis det er wellness og spa på førsteklasse, I drømmer om, så har jeg fundet hotellet til jer. På Aqua Dome Hotel & Spa Resort i Østrig er der proppet med Alpernes bedste muligheder for afslapning. Om det er varme kilder, termiske bade, damprum eller bare en pool, så finder I det i det 5000m² store område. 80.000 liter termisk vand hældes dagligt i de otte pools, som Aqua Dome råder over, så I kan se frem til ren zentilstand.

Og hvis I får brug for at røre jer, så er der også et fitnesscenter med moderne udstyr. Eller tag en vandretur i området. Det vil I ikke fortryde!

I bliver indkvarteret på dobbeltværelse med udsigt over de skønne østrigske alper, der leverer det perfekte baggrundsbillede for fuldstændige afslapning. Det bliver faktisk svært at forlade det 35m² store værelse ?  Værelset er indrettet med dobbeltseng, minibar, værdiboks og gratis WiFi. Opholdet inkluderer gratis WiFi, halvpension og gratis parkering.

Luksus og spa i Østrig

Det er på Trivago.dk, at I finder hotellet.

Der er cirka 1000 kilometer fra den dansk-tyske grænse til Aqua Dome Hotel & Spa Resort. Det er den perfekte destination for en kør-selv-ferie, men hvis I hellere vil flyve dertil, så er Innsbruck Lufthavn kun 70 kilometer væk. Find flyafgange her!

Prisen for opholdet varierer efter, hvornår I vil besøge stedet. Jeg har udvalgt en specifik dato i marts 2017, hvor prisen er 2260,-. Men I kan selvfølgelig vælge andre datoer og længere ophold inde på Trivago.

deal-screenshot

Aqua Dome4