fra kr. 1425

Hvis du står og gerne vil finde et hotel til en helt særlig tur, hvor du får usandsynligt smukke oplevelser, er dette perfekt. Oplev uforlignelig luksus i Kroatien med denne deal! På Trivago.dk har jeg fundet Valamar Dubrovnik President Hotel, som ligger i det sydlige Kroatien. I byen Dubrovnik kan du bl.a. opleve den gamle by med den gamle bymur fra det 16. århundrede. Byen Dubrovnik blev for alvor gjort verdenskendt, da den optrådte som King’s Landing i den populære TV-serie Game of Thrones, men faktisk har byen længe været på UNESCOs verdensarvliste. Her har været en by siden det 13. århundrede, og på trods af jordskælv og borgerkrigen i 1990’erne står mange af byens gotiske og barokke kirker, paladser og klostre stadig. Dubrovnik er en fantastisk spændende havneby med lækre strande.

Luksus i Kroatien på 5-stjernet hotel

Valamar Dubrovnik President Hotel har et eminent poolområde, den smukkeste udsigt og ligger lige over stranden. Nyd de skønne omgivelser både inde og ude – das ved poolen med en lækker drink, føl det bløde sand på stranden mellem tæerne eller slap af med en dejlig massage i hotellets spa.

Jeg har fundet en fin pris på hotellet på to overnatninger fra 26. – 28. april, men andre rejsedatoer er også en mulighed. Du kan finde de datoer, som passer dig bedst på Trivago.dk. I kan finde billige flybilletter til Dubrovnik fra København lige her.

deal-screenshot

Dubrov
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning