Luksushotel i Rotterdam

2 nætter på 5-stjernet luksushotel med super beliggenhed

  • Hotel Mainport
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1022
Gå til deal

Der er masser at opleve i Rotterdam, så det er en ideel destination til en hyggelig weekend-getaway. Den hyggelige havneby byder blandt andet på flot, moderne arkitektur, lækre madoplevelser og til natur. Trivago har dette supercool luksushotel til en overkommelig pris. Hvem kunne ikke godt tænke sig at bo med udsigt til vandet i et af de smukt indrettede værelser?

Tag konen, manden eller kæresten med på dette hotel og oplev den pulserende by fra den bedste base, hvor man nærmest ikke har lyst til at forlade hotelværelset. Fra Mainport Hotel i Rotterdam kan du let komme rundt til byens attraktioner på din weekendtur.

Fantastisk hotel i Rotterdam

Mainport får du luksus i særklasse uden at blive ruineret – der er bl.a. en lækker spa, du kan benytte dig af. Hotellet er ultramoderne og velindrettet, og du kan nyde de flotte detaljer samt den fine udsigt. Nyd eksempelvis havneudsigten fra dit badekar eller jacuzzi på værelset! Du kan se de forskellige værelsestyper og hvad, de indeholder på Trivago. Der kan du også vælge andre datoer, der passer dig.

deal-screenshot

rotter