fra kr. 365
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Berlin er en af mine favorithovedstader i Europa, og hver gang jeg tager dertil opdager jeg et nyt fedt område, eller et nyt lækkert hotel. Men et af mine all-time favorit hoteller er Hotel Palace Berlin (5*). Hotellet ligger perfekt i centrum af Berlin, og har den perfekte beliggenhed i forhold til en storbyferie. Her bor du nemlig lige overfor Tier Garten, og zoologisk have. Og på den anden side af hotellet ligger den kæmpe shoppinggade Kurfürstendamm med det berømte varehus KaDeWe. Du vil altså bo på et lækkert luksushotel, med gåafstand til shopping, natur og seværdighederne. Og så er der endda adgang til hotellets wellnessområde med!

Tilbuddet er et kør-selv tilbud. Men du kan også finde billige flybilletter til Berlin med min fly-finder.

Læs også: Tips til den perfekte weekend i Berlin

Luksus hotel i Berlin

Som sagt er dette tilbud fra Hotelspecials.dk gældende for en overnatning på det 5*Hotel Palace Berlin, og med i tilbuddet følger desuden adgang til hotellets wellness- og spaområde. Hotellets Spa har alt hvad hjertet begærer, som pool, hottub og et fitnessrum. Du kan også få skønhedsbehandlinger og massage! Jeg kan især anbefale at få en massage! De har nemlig nogle rigtig dygtige massører ansat.

deal-screenshot

Capture32