fra kr. 519

Trænger dine skuldre også til at komme ordentlig på plads? Og har din krop kørt i et lidt for højt gear på det sidste? Så er løsningen her:

1 eller 2 overnatninger i Superiorværelse på 5-stjernet hotel ved Hamborg med morgenmad og fri adgang til hotellets 400 m² store spaområde.

Denne rejse har den perfekte kombination: Luksus forkælelse i spa-området på det 5-stjernede hotel og underholdende og farverige oplevelser i skønne Hamborg.

Besøg den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig. Eller hvad med barokkirken St. Michaelis, der er Hamburgs signaturvartegn? I kan også slå jer løs i shoppinggaden Moenckebergstrasse, hvor der er butikker for enhver smag. Centrum er ikke mere end 30 minutters tog- eller biltur væk.

Luksuriøs storbyferie ved Hamborg

Du finder rejsetilbuddet på Travelbird.dkI bor på Privathotel Lindtler Hamburg (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 161 anmeldelser), der råder over et 400 m² stort spaområde, som I frit kan benytte. Hotellet råder desuden over 2 restauranter, en bar og en pejsestue.

Jeres ophold er med morgenmad, så I kan glæde jer til at gå ombord i hotellets morgenmadsbuffet, der giver jer energi til dagens gøremål. Om det er shopping i Hamborg eller et afslappende dampbad.

I bor på et rummelig og lyst Superiorværelse, der er udstyret med gratis wi-fi, TV, værdiboks og eget badeværelse med enten brusekabine eller badekar. Flere af værelserne har også altan med udsigt over hotellets have.

mad ham
Kilde: Travelbird.dk

 

 

 

deal-screenshot

spa ham
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning