Berlin er uden tvivl en af danskernes yndlingsstorbyer, men personligt synes jeg, at Hamborg er endnu mere fantastisk! Så her kommer et tilbud, der er for godt til at sige nej til – prisen er nemlig skruet helt i bund! Så skynd jer at bestil jeres næste spaophold: 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse på luksushotel i Hamborg med morgenmad og fri adgang til hotellets wellnessområde med sauna.

Besøg den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig. Eller hvad med barokkirken St. Michaelis, der er Hamborgs signaturvartegn? I kan også slå jer løs i shoppinggaden Moenckebergstrasse, hvor der er butikker for enhver smag. Centrum er ikke mere end 30 minutters tog- eller biltur væk.

Læs også min rejseguide: De bedste tips til en storbyferie i Hamborg

Luksuriøs storbyferie ved Hamborg

I finder rejsetilbuddet på Hotelspecials.com. I bor på Lindner Park-Hotel Hagenbeck ved Hamborg**** (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Opholdet inkluderer morgenmad samt adgang til hotellets wellnessområde.

I kan se frem til et ophold på et helt unikt værelse. Hvert værelse på hotellet har nemlig sit eget touch i forhold til hotellets gennemførte zoo-tema. Jeg skal måske lige hurtigt indskyde her, at hotellet ligger et stenkast fra Hamburg Zoo.

Her er eksempelvis også familieværelser med plads op til to voksne og to børn.

deal-screenshot

deal-hamborg