Berlin er uden tvivl en af danskernes yndlingsstorbyer, men personligt synes jeg, at Hamborg er endnu mere fantastisk! Så her kommer et tilbud, der er for godt til at sige nej til – prisen er nemlig skruet helt i bund, eftersom tilbuddet kun kan købes 12 dage endnu! Så skynd dig at bestil dit næste spaophold: 1 eller 2 overnatninger i Superiorværelse på luksushotel i Hamborg med morgenmad og fri adgang til hotellets 400 m² store spaområde.

Besøg den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig. Eller hvad med barokkirken St. Michaelis, der er Hamborgs signaturvartegn? I kan også slå jer løs i shoppinggaden Moenckebergstrasse, hvor der er butikker for enhver smag. Centrum er ikke mere end 30 minutters tog- eller biltur væk.

Læs også min rejseguide: De bedste tips til en storbyferie i Hamborg

Luksuriøs storbyferie ved Hamborg

Du finder rejsetilbuddet på Travelbird.dkI bor på Privathotel Lindtner Hamburg***** (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), der råder over et 400 m² stort spaområde, som I frit kan benytte. Hotellet råder desuden over 2 restauranter, en bar og en pejsestue.

Jeres ophold er med morgenmad, så I kan glæde jer til at gå ombord i hotellets morgenmadsbuffet, der giver jer energi til dagens gøremål. Om det er shopping i Hamborg eller et afslappende dampbad. I får desuden 10% rabat på hotellets spabehandlinger, så det er bare om at udnytte det!

I bor på et rummelig og lyst Superiorværelse, der er udstyret med gratis WiFi, TV, værdiboks og eget badeværelse med enten brusekabine eller badekar. Flere af værelserne har også altan med udsigt over hotellets have.

Lindtner1

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning