Luksuriøs skiferie i Østrig

Super centralt og moderne hotel inkl. halvpension

  • Hotel Hotel Eder
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 5419

Er en komplet skiferie i Østrig dét, som du søger? Bare forsæt med at læse så.
Dette moderne hotel med 4 stjerner på det hyggelige torv i Maria Alm ligger kun 100 meter fra skiliften, men der går også skibus fra hotellet, hvis du vil dybere ind i skiområdet Ski Amadé.

Og nu kan du få en uge på dette hotel, Hotel Eder, med halvpension og inklusiv liftkort fra bare 5.419,- pr. person, hvis du booker via Sunweb. Og så har du endda også adgang til hotellets mange wellness muligheder, som blandt andet inkluderer sauna, jacuzzi, tyrkisk dampbad og fitness samt pools både inde og ude.

Luksuriøs skiferie i Østrig på centralt hotel

Jeres hotellejlighed har plads fra 2 til 4 personer, alt efter hvilken I vælger i bookingen. Og så har I endda også en lille balkon med udsigt til byen og landskabet. Men formentligt er det jo i højere grad i det store skiområde, Ski Amadé, som er kåret til et af verdens bedste skiområder, at I opholder jer. Her er mere end 860 km af pister, så det er lige før at én uge ikke engang er nok!

Og når I kommer hjem kan I slappe af i en af hotellets pools, enten indenfor eller udenfor. Tage en tur i saunaen, dampbadet, jacuzzien… eller nyde en massage eller skønhedsbehandling?

Mulighederne er mange på denne komplette og luksuriøse skiferie i Østrig. Og husk, at både morgen- og aftensmad er inkluderet i prisen.

7 dages skiferie ved Maria Alm i Østrig på centralt hotel med halvpension + liftkort

deal-screenshot