Lækker Airbnb i centrum af Stockholm

p.p. from kr. 733

En miniferie til Stockholm – Nordens Venedig – er altid en fremragende idé. Hvis du er museumsfan, så tilbyder byen mange forskellige attraktioner, du sikkert vil finde rigtig interessante. Skansen er verdens ældste friluftsmuseum, og her kan du komme helt tæt på historien og se, hvordan de arbejdede og levede i gamle dage. Ca. 150 gamle bygninger og huse af kulturhistorisk betydning er flyttet hertil fra hele Sverige, hvilket skaber autentiske rammer. En dansk pendant til dette sted er Den Gamle By i Aarhus.  Junibacken er et andet populært museum i Stockholm. Her finder du alle dine yndlingsfigurer fra Astrid Lindgrens elskede univers. Mød bl.a. Alfons Åberg, Peddersen & Findus og Pippi. Her er teaterforestillinger og interaktive udstillinger – et sikkert hit for familiens yngste medlemmer!

Stockholm er også en herlig by, når det kommer til lækre restauranter. Er du til italiensk mad, så smut forbi Vapiano, du finder flere steder i byen. På Babel kan du både få lækre tapas-lignende retter og velsmagende salater. På Sturehof tager menuen og de kulinariske oplevelser udgangspunkt i det franske og svenske køkken – prøv f.eks. en af deres skaldyrsretter, det vil du ikke fortryde.

Jeg har samlet mange flere tips og tricks i denne artikel: Stockholm – de bedste tips til en weekendtur, så du kan være rigtig godt forberedt, når du indtager den svenske hovedstad.

Airbnb i centrum af Stockholm

Om boligen: Denne stilrene lejlighed ligger perfekt. I har kun få minutter til centrum, hvor I kan finde caféer og massere af shoppingmuligheder. Lejligheden er lækkert og moderne indrettet i moderne skandinavisk stil. I får hele lejligheden når I benytter dette tilbud.

Plads: Til 2 gæster

Pris: Fra 715,- pr. overnatning 

Book boligen her

deal-screenshot

deal sv