fra kr. 280

Hvert år besøger mange danskere Malaga. Og det forstår man godt. Malaga, der ligger på Coste del Sol kysten, tilbyder dejlige strande, lækker mad og solrigt vejr. Sommeren i Malaga går fra juni til september, og i denne periode er der en gennemsnitstemperatur sidst i 20’erne.

Udover Malagas mange muligheder for sol- og vandbadning,så er der også naturoplevelser tæt på. Øen Gibraltar ligger tæt ved, og her er der forskellige seværdigheder. Oplevb Gibraltar-aber, kast dig ud på en svævebane eller tag på bådtur og se delfiner.

I Malaga er der mange restauranter og barer, så når man er færdig med dagens udflugter, om det er dase ved stranden eller natur-ekspeditioner, så er der også masser af muligheder for at indtage lækker spansk mad.

Ferielejlighed i Malaga for en uge i juni

Men det er jo ikke nok bare at fortælle om alt det, som Malaga tilbyder. Det kræver også et sted at overnatte. Her har jeg fundet et rigtig fint sted til jer på Hotels.com. For 7 overnatninger i juni koster lejligheden 3925 kroner. Denne pris er for to voksne. Det vil sige, at pr. person koster en overnatning 280 kroner.

Lejligheden (der scorer 4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 152 anmeldelser) er beliggende ved stranden i Fuengirola, og den er indrettet med køkken og terrasse. Lejligheden er perfekt, hvis du ønsker masser af frihed og muligheden for at lave morgenmad selv. Der er bl.a. aircondition, mørklægningsgardiner og gratis wi-fi. Lejligheden har også eget badeværelse med badekar eller brusebad.

Artikelbild_Spanien_Malaga_Stadt

 

Du kan også finde andre fede og billige ferielejligheder i hele verden eller billige rejser til Malaga på vores rejseblog.

deal-screenshot

malaga
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning