fra kr. 257

Her får I et tilbud på et lækkert og billigt spaophold i Berlin og alligevel i rolige, idylliske omgivelser med Spandauer citadellet som en af de nærmeste naboer og udsigt til Havel-søen.

Det er det firestjernet Centrovital Berlin, som slår dørene op til jeres spaophold, hvor morgenmaden også er inkluderet i prisen fra 257,- pr. person pr. nat. Med i prisen er naturligvis også fri adgang til spa- og wellnessområdet samt fitnesscenteret. Dette ophold kan bookes helt frem til januar 2019.

I kan booke opholdet via Travelcircus.de: OBS, det er en tysk hjemmeside, hvor du også kan vælge engelsk som sprog.

Læs også: Mine tips til den perfekte weekend i Berlin

Lækkert og billigt spaophold i Berlin

Og hvis I vil forlænge opholdet lidt op til tre dage, så er der ikke langt ind til centrum af Berlin.
Centrovital Berlin er et af de førende spahoteller omkring Berlin, så I vil med garanti få et godt og afslappende ophold her. Og jeres store morgenmadsbuffet er den perfekte start på dagen. Men I må heller ikke snyde jer selv for at prøve deres menu om aftenen.

I kan komme til Berlin med eksempelvis fly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Se de mange mulighederne her på Kiwi.com. Billetter kan ofte findes til omkring 150,- t/r

Bemærk at jeg har sat datoer fra midten af december og frem til starten af august næste år, med alt fra 1 til 3 overnatning. Kiwi.com finder autuomatisk det billigste og bedste flytilbud i denne periode.

Det er også mulighed at tage en Flixbus fra Danmark til Berlin, de kører fra flere forskellige byer i landet. Blandt andet fra København.

Seværdighederne i Berlin er også mange. I kan finde billetter til attraktioner på Tiqets.com.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning