Kroophold ved Gudenåen

1 overnatning på historisk dansk kro inkl. 3 eller 5 retters gourmetmenu og morgenmad

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Svostrup Kro
p.p. from kr. 895

Vil du give en julegave i år, som skaber minder, hvad så med et kroophold på Svostrup Kro nær Silkeborg ved Gudenåen?

Siden 1834 har både kongelige og andet godtfolk lagt vejen forbi Svostrup Kro og spist et måltid mad på kroen eller overnattet i værelserne. Den charmerende hvidkalkede kro med stråtag er beliggende ved Gudenåen, og i krohaven blomstre stokroserne i bedene, som de har gjort i mange år efterhånden.

Svostrup Kro er beliggende i naturskønne omgivelser, og uanset om I er til kano på Gudenåen, vandring på Himmelbjerget eller en stille gåtur i naturen, så er der rig mulighed for frisk luft. I kan også tage en tur til Silkeborg og besøge AQUA Akvarium & Dyrepark, hvor den danske natur hyldes. Eller hvad med et smut forbi Museum Jorn og se verdens største samling af Asger Jorns værker plus en række andre nationale og internationale kunstnere?

Kroophold ved Gudenåen

Jeres krohold kan I booke ved DuGlemmerDetAldrig. Her håndplukkes alle oplevelser, og deres direkte samarbejde med Svostrup Kro sikrer nem og sikker booking.

Opholdet inkluderer kaffe og kage ved ankomst, 3 eller 5 retters gourmetmenu og morgenmad. Alle værelser på Svostrup Kro er indrettet meget individuelt og charmerende med antikke møbler & sjove finurligheder. En ting er sikkert: I får lov til at bo helt unikt på Svostrup Kro.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-06-kl.-09.58.11