Kør-selv wellnessferie i Nordtyskland

2 nætter på det hyggelige og firestjernet Ringhotel Sellhorn inkl. morgenmad

  • Hotel Ringhotel Sellhorn
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 739

På denne kør-selv wellnessferie i Nordtyskland, ved Hanstedt syd for Hamborg, bliver I modtaget på Ringhotell Sellhorn med velkomstdrink og et startkit til wellnessområdet, inkluderede badekåbe, håndklæder og badetaske. Herefter bliver I indlogeret på et af de hyggelige dobbeltværelser, hvor der også er en minibar.

Jeres wellnessophold inkluderer naturligvis fri adgang til wellnessområdet samt fitnessfaciliteterne, men også en daglig morgenmadsbuffet samt én 4-retters menu. Nåh ja, morgenmaden serveres i øvrigt med bobler til. Det skal jo være lidt luksus her på jeres wellnessferie i det nordtyske.

Kør-selv wellnessferie i Nordtyskland

Det er på Travelbird, at jeg har fundet dette kør-selv tilbud til jer, med priser startende fra 739 – det er cirka halv pris lige pt! I kan rejse i perioden fra februar og til slutningen af marts med denne deal. OBS, der er gratis parkering ved hotellet.

Men hvis I ønsker at rejse senere, så har jeg også fundet hotellet til jer på Trivago – her kan prisen dog variere en del mere.

Hvis vejret er med jer, så skal I heller ikke snyde jer selv for en gåtur i de skønne naturomgivelse. I finder flere idylliske vandreruter i dette fredede landskab. I kan naturligvis også benytte muligheden for et besøg i storbyen Hamborg.

Vil I rejse senere end den 30. marts? Så kan I også finde dette hotel på Trivago – her er prisen dog mere varierende alt efter datoen.

deal-screenshot

tyskland-hanstand-wellness