Kør-selv-skiferie til Norditalien

3-7 nætter på hyggeligt hotelpensionat inkl. liftkort og skiudstyr

  • Hotel Ferienpensionen Vals/Mühlbach
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1429

Den uberørte sne på de 50 km af pister i Gitschberg-Jochtal regionen i Sydtyrol ligger åbne for jeres ski, når I står ud af døren på et af de familiedrevne hotelpensionater. I kan få 3-7 overnatninger med denne deal fra Travelbird, og så er liftkort og lån af skiudstyr også inkluderet i prisen fra 1.429,- pr. person. Og det samme er morgenmaden fra buffet også.

Det eneste I selv skal tænke på, er at ankomme til destinationen som ligger stort set på grænsen mellem Italien og Østrig. Køretiden er cirka 12 timer fra den dansk-tyske grænse.

Kør-selv-skiferie til Norditalien

I kan rejse i perioden fra 10. december og frem til 22. marts, se nærmere info på Travelbird om hvilke datoer, der er ledige.

Det er også muligt at afprøve paragliding eller isklatring i området, hvis I ikke er til ski hver dag. Eller måske er det mere skøjteløb eller en hestedreven slædetur I er til? Naturligvis kan I også bare nyde udsigten over de mere end 500 bjergtoppe, som I kan få en imponerende panoramaudsigt til.

Jeres bestilte skiudstyr bliver leveret direkte til jeres hotelpensionat, så I er klar til at komme afsted på pisterne med det samme.

kør-selv-skiferie til Norditalien

deal-screenshot

kør-selv-skiferie til Norditalien