fra kr. 909

Dejlige Toscana – Italiens måske mest populære region er klar til at charmere jer! På denne kør-selv-ferie kan I opleve Toscanas skønne landskab, gæstfrie folkefærd og fænomenale køkken. Det er ikke uden grund, at det er et af danskernes favorit rejsemål. Hoteller I skal bo på ligger i naturskønne omgivelser midt i Toscana. Herfra er der ca. en halv times kørsel til til Lucca, ca. en times kørsel til Pisa og ca. halvanden times kørsel til Firenze. Beliggenheden gør det muligt at køre selv eller flyve til Pisa og leje en bil. Køreturen fra den danske grænse tager omkring 15 timer.

Gastronomi-ophold i Toscana

Det er på Travelbird.dk I finder denne ferie til Toscana.

Hotellet I skal bo på er Borgo Giusto, et autentisk toscansk landsted fra det 17. århundrede. Det har en masse historier, og personalet kan en masse fortællinger om steder, værelserne og folkene, som boede her, inden det blev hotel. Hotellet har en rigtig fin restaurant, som I kommer til at tilbringe meget tid i. Denne ferie i Toscana inkluderer nemlig spændende gastronomi-oplevelser som En 3-retters gourmet-middag med vin, en lektion i at lave autentiske italienske retter samt daglig morgenmad. Med i tilbuddet får I desuden 15% rabat i hotellets restaurant, en velkomstdrink og en lille gave på værelset. Dét er rent forkælelse.

Derudover inkluderer hotellets faciliteter en flot have og swimmingpool. Trænger I til lidt forkælelse, en massage efter den lange køretur måske, så er hotellets spa og wellnesscenter. Her kan I, mod betaling, bruge sauna, jacuzzi og dampbad, samt få forskellige behandlinger. Værelserne har en hyggelig indrettet med TV, telefon, minibar og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle værelser har desuden egen altan. Der er mulighed for at vælge dobbeltværelse eller familieværelse, hvoraf sidstnævnte har plads til 4 voksne.

deal-screenshot