fra kr. 1259

Velkommen til smukke Østrig! Denne deal tager jer til den smukke sø Millstätter See som ligger i et imponerende bjerglandskab. Den smukke natur, dybblå vand og milde klima gør det til et populært feriested. Herfra er der ikke langt til parker som Hohe Tauern Nationalpark, hvor der er fantastiske naturoplevelser at hente. Dette er de ideelle omgivelser, uanset om I er lystfiskere, vandrefugle, mountainbikere eller bare livsnydere. Med jeres Millstätter See Inclusive-rabatkort får I desuden gratis adgang til bl.a. svømmehaller, friluftsbade og Porcia Slot. I får også rabat på offentlig transport samt forskellige aktiviteter såsom golf og yoga.

Kør-selv-ferie til Østrig

Det er på Travelbird.dk I finder denne ferie.

I bor på det elegante, 4-stjernede Hotel Kaiser Franz Josef som er opkaldt efter Østrig-Ungarns sidste sande monark og blev opført i 1880. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser og kun 600 meter fra den flotte sø Millstätter See. Opholdet er med halvpension, så I får en morgenbuffet og 4-retters middag hver dag i hotellets restaurant. Trænger I til at slappe af efter en dag ude i den smukke natur, kan I frit bruge hotellets wellnessområde med swimmingpool, dampbad og sauna.

Hotellets værelser har alle TV, siddeområde, minibar, værdiboks samt eget badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. De fleste værelser har desuden altan med udsigt over søen. I bookingprocessen kan I vælge mellem et lille eller almindeligt dobbeltværelse, et dobbeltværelse med 2 ekstra senge (maks. 2 voksne og 2 børn 0-11 år) eller et familieværelse (maks. 4 personer).

4, 5 eller 8 dages kør-selv-ferie til Østrig på det 4-stjernede Hotel Kaiser Franz Josef inkl. halvpension, wellness, rabatkort og gratis parkering

  • Rejseperiode: 10. august – 1. november
  • Rejselængde: 3, 4 eller 7 nætter
  • Hotel: Hotel Kaiser Franz Josef
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor med 11 anmeldelser 
  • Beliggenhed: Tæt ved søen Millstätter See
  • Pension: Halvpension (morgenmadsbuffet og 4-retters middag med salatbar)
  • Køretid: Ca 11 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse
  • Pris: Fra 1259,- pr. person

deal-screenshot

mittstatsnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning