fra kr. 329

Tag med Travelbird til den Gyldne By! Her har jeg fundet et lækkert tilbud på en billig kør selv ferie til Prag! Tag afsted 2-5 nætter fra kun 329,- pr person ved 2 personer – morgenmad og gratis parkering er inkluderet.

I den tjekkiske hovedstad kan du virkelig mærke historiens vingesus. Gå i Mozart og Kafka’s fodspor, udforsk den smukke Wallenstein-have og forelsk dig i den fantastiske udsigt fra Karlsbroen, inden du slår dig ned med en kold drink på en af de mange charmerende caféer. Du bor på et lækkert værelse på det 4-stjernede Hotel Occidental Praha, hvor du også får adgang til hotellets fitnessrum.

Kør selv ferie til Prag

Det 4-stjernede hotel ligger lige i udkanten af Prags gamle bymidte, få minutters gang fra den nærmeste metrostation, som på 15 minutter tager dig ind til centrum. Hotellet blev renoveret i 2016 og har et moderne og stilfuldt design, som ofte tiltrækker forretningsfolk på besøg i det nærliggende forretningsdistrikt. Du starter dagen med en morgenbuffet på hotellet og kan slutte dagen af i hotelbaren, som har et udvalg af vin, likører og ikke mindst tjekkiske øl. Du kan også vælge at nyde aftensmaden i hotellets restaurant, som serverer traditionelle tjekkiske retter (mod gebyr). På hotellet findes der også et fitnessrum, som gæster har gratis adgang til.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning