fra kr. 2049

Normandiet er et utroligt spændende feriemål, både af historiske og naturmæssige grunde. Kystlandskabet her er en forunderlig blanding af blide enge og barske klipper, der går over i fine sandstrande eller styrter direkte ned i havet. Klassiske badebyer som fx Deauville og Trouville har i over hundrede år tiltrukket turisterne til de brede strande og det salte hav. Det er i Normandiet i bla. finder det berømte Bayeux tæppe, og det var her de Allierede gik i land på D-dag i 1944.

I skal bo i Houlgate – en charmerende badeby med mange, smukke, gamle bygninger. Villaerne som ligger langs den 1800 meter lange kyst, giver byen en fin stemning. I centrum finder I flere skønne restauranter. Lidt uden for byen ligger golfbanen hvorfra der er en smuk udsigt over omgivelserne.

Kør-selv-ferie til Normandiet

Det er Sunweb.dk som tilbyder denne ferie.

I skal bo i en lejlighed på Pierre & Vacances Premium Residence & Spa som skrevet tidligere ligger i Houlgate. Komplekset er holdt i en byggestil som er meget traditionel for dette område af Frankrig og udsigten herfra er virkelig fantastisk. Der er swimmingpool og børnepool, indendørs legeplads, fitnessrum, spa- og wellnesscenter og mulighed for at bestille morgenbrød. Havet ligger ca a 1 kilomter herfra, så efter en gåtur på cirka 15 minutter står du ved vandet. Der er også masser at opleve i de smukke omgivelser. Vil du for eksempel mountainbike, vandre, spille golf, tennis eller sejle? Så kan personalet hjælper dig med at finde en smuk rute.

5-22 dages kør-selv-ferie til Normandiet i egen lejlighed 

deal-screenshot

houlgatesnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning