fra kr. 669

Mærk historiens vingesus på en spændende miniferie i Normandiet. Havnebyen Le Havre byder på masser af muligheder for at udforske det smukke franske landskab med den lange barske historie. Efter anden verdenskrig blev byens centrum ombygget af arkitekt Auguste Perret og er i dag det charmerende og berusende midtpunkt. Le Havre, som oversættes til ‘havnen’, bærer tydeligt præg af sit hovederhverv, og det er en fremragende mulighed for at nyde lækker fisk og alt godt fra havet. Byen ligger ved kysten i Normandiet, så I skal naturligvis på opdagelse i den spændende historiske region, hvis kystlinje er fyldt med mindesmærker for 1. og 2. verdenskrig. Et besøg på en af de militære kirkegårde, hvor de hvide kors står på linje så langt øjet rækker, kan være en betagende og bevægende oplevelse. I bør bestemt ikke snyde jer selv for en tur forbi fort-øen Mont St. Michel ud for Normandiets kyst, der i dag huser et kloster, som er omgivet af fine små huse helt tilbage fra Middelalderen. Og et besøg i Bayeux for at se det berømte Bayeux tæppe er klart turen værd!

Kør-selv-ferie til Normandiet

Det er på Travelbird.dk I finder denne kør-selv-ferie til historiske Normandiet.

I bor på det 4-stjernede Novotel Le Havre som ligger ved havnen i Le Havre med nem adgang til centrum af Le Havre. Hotellet har en bar, hvor I kan bestille drinks og en restaurant, hvor I får serveret jeres 2-retters middag som er inkluderet i denne deal. Under jeres ophold har I fri adgang til hotellets wellnessområd, hvor I kan slappe af i saunaen eller i boblebadet. Jeres værelse er et nydeligt indrettet Superior værelser som har to enkeltsenge og en sovesofa, så her er plads til 4 personer i alt. Værelserne er udstyret med aircondition, kaffemaskine, pengeskab, minibar og eget badeværelse.

Superior room

3, 4 eller 5 dages kør-selv-ferie til Normandiet på Novotel Le Havre inkl. morgenbuffet, 1x 2-retters middag og wellness

  • Rejseperiode: 9. september – 30. december, 2016
  • Rejselængde: 2, 3 eller 4 nætter
  • Hotel: Novotel Le Havre
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor med 528 anmeldelser 
  • Beliggenhed: Tæt på centrum 
  • Pension: Morgenmad 
  • Køretid: Ca 11 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse 
  • Pris: Fra 669,- pr. person

deal-screenshot

lehavre_normandietsnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning