fra kr. 1179

Rauland i Telemarken er intet mindre end fantastisk — både sommer og vinter, for den friske fjeldluft gør noget helt særligt, og omgivelserne er ganske enkelt en fryd for øjet. Hvad end I er på udkig efter en dejlig ferie med mulighed for ro og store tanker i naturen eller en aktiv ferie med vandreture på fjeldet, er I havnet det helt rigtige sted.

Skøn natur i Norge

Det er på Travelbird.dk I finder denne kør-selv-ferie til Norge. Med denne deal er det muligt at rejse alene.

Naturområdet Hardangervidda er et skønt sted at tage på vandreture, og hotellet kan hjælpe jer med at finde en god rute, I kan gå. Vil I på fiske-, cykle- eller ridetur er der også glimrende muligheder for det i området omkring Rauland, og her findes også elgesafarier, hvor I kan komme ud og se de imponerende dyr i deres naturlige omgivelser. Omkring 60 km fra Rauland ligger Gaustatoppen, der er Telemarkens højeste punkt, som også kan anbefales som destination for en vandretur, og I kan også leje kano og tage på udflugt på søen Totak. Muligheder er der nok af!

I bor på Rauland Høgfjelldshotell i Telemark hvor der er vaskeægte, norsk fjeldstemning. I har fri adgang til både swimmingpool, sauna og træningscenter, og vil I forkæle jer selv lige lidt ekstra, kan I tilkøbe en dejlig massage eller andre behandlinger. I hotellets Restaurant Falkeriset serveres der mad fra det traditionelle telemark-køkken, og retterne er lavet på lokale råvarer rom fjeldørred, rensdyr og multebær. Med denne deal kan I vælge mellem et enkeltværelse og et dobbeltværelse. Alle værelser er smagfuldt indrettet og har TV, WiFi og eget badeværelse med bruser.

room

3, 4 eller 8 dages kør-selv-ferie til Norge på Rauland Høgfjellshotell i de norske fjelde inkl. morgenmad samt adgang til swimmingpool og sauna

  • Rejseperiode: 27. august – 29. september, 2016
  • Rejselængde: 2, 3 eller 7 nætter
  • Hotel: Rauland Høgfjelldshotell
  • Bedømmelse: 3,5/5 på TripAdvisor med 47 anmeldelser
  • Beliggenhed: Telemarken 
  • Pension: Morgenmad + 1x middag per person
  • Køretid: Ca 8 timer fra Aarhus og 10 timer fra København 
  • Pris: Fra 1179,- pr. person

deal-screenshot

telemarksnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning