fra kr. 1929

Opdag Nordtysklands romantik og charme! Med denne deal får I et romantisk afbræk fra hverdagen, hvor I har tid og mulighed for at slappe af, gå ture og bare nyde hinandens selskab. Først går turen til den hyggelige middelalderby Lüneburg, og herefter slutter I af i Stralsund, og undervejs har I god tid til at gå på opdagelse i de charmerende byer, spise god mad, slappe af i hotellernes wellnessområder og bare nyde at være væk fra hverdagen for en stund.

Romantisk ferie i Lüneberg og Stralsund

Det er på Travelbird.dk I finder denne kør-selv-ferie til Nordtyskland.

Lüneburg ligger dejligt placeret lige mellem Elben og det skønne hedelandskab Lüneburger Heide. Her er der over 1000 års historie og det ene hyggelige værtshus efter det andet. Udover at være end af de smukkeste byer i Nordtyskland, er Lüneburg kendt for sin saltudvinding og på Deutsches Salzmuseum kan I blive klogere på dén del af byens historie. Den historiske bymidte er et lille middelaldermuseeum i sig selv – byen slap uberørt gennem Anden Verdenskrig, hvilket betyder, at de mange gamle bygninger stadig står. I Lüneberg bor I på det 4-stjernede Romantik Hotel Bergström som ligger midt i byen. Hotellet består af i alt seks bygninger, hvoraf nogle af dem tidligere har fungeret som vandmøller, vandtårne og lagerbygninger. I dag er her hotel med tre restauranter, en bar, en ølhave og sin helt egen vinbutik.

Efter to overnatninger i Lüneburg går turen videre til Stralsund som ligger ca 3 timers kørsel nordvest for Lüneberg. Stralsund er et feriemål for kultur- og naturelskere, historikere, arkitekturentusiaster, livsnydere, sejlere og golfspillere. Den gamle bydel står på UNESCOs Verdensarvsliste og er helt sikkert et besøg værd. Stralsund er også kendt som porten til Tysklands største ø, Rügen. I Stralsund bor I på det 4-stjernede Romantik Hotel Scheelehof, hvis gourmetrestaurant er kronet med en Michelin-stjerne. Hotellet ligger i den gamle, historiske bydel med smalle, brostensbelagte gader, åbne pladser og tidligere tiders arkitektur. På hotellet har I fri adgang til wellnessområdet, der bl.a. byder på finsk sauna og dampbad.

4 nætters kør-selv-ferie til Nordtyskland på 2 forskellige 4-stjernede hoteller inkl. morgenmad, wellness, middage og meget mere

deal-screenshot

lunebergsnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning