fra kr. 689

Abano Terme i Norditalien er Europas ældste kurby og har i mere end 2000 år været velbesøgt på grund af sine termiske bade. Abano Terme ligger ved foden af de smukke Euganeiske Høje i regionen Veneto og er et populært sted at holde wellnessferie. Der en afslappende atmosfære, gode shoppingmuligheder og en skøn natur. Tag på en dagstur til byen Padova, der ligger 13 km væk, og besøg det 800 år gamle universitet, hvor bl.a. Galileo Galilei underviste fra slutningen af 1500-tallet. I kan også køre en tur til Venedig, der ligger ca 60 km fra jeres hotel, eller besøge en vingård og smage på prosecco eller valpolicella, der begge stammer fra Veneto-regionen.

Kør-selv-ferie til Norditalien

Det er på Travelbird.dk at I finder denne tur til Abano Terme.

I bor på Hotel Bologna som ligger i Abano Termes gamle bydel og er elegant indrettet i klassisk italiensk stil. Hotellet har en smuk have med skyggefulde træer og en stor udendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af efter en dag med vandring eller cykling i det dejlige landskab. Til hotellet er der også et wellnessområde hvor kan I komme helt ned i gear. Her er der en indendørs termisk pool, saunaen, spabadet og spagrotten. Mod betaling kan I desuden forkæle jer selv yderligere med en skønhedsbehandling eller en afstressende massage. Værelset I bor på et standard dobbeltværelse med plads til 3 personer. Der er altan, TV, gratis WiFi, værdiboks samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

3, 4 eller 6 dages kør-selv-ferie til Norditalien på Hotel Bologna inkl. helpension og adgang til wellnessområde med termiske pools, sauna og spabad

  • Rejseperiode: 2. august – 12. november, 2016
  • Rejselængde: 2, 3 eller 5 nætter
  • Hotel:  Hotel Bologna Abano Terme
  • Bedømmelse: 3/5 på TripAdvisor ud af 98 anmeldelser
  • Beliggenhed: 45 minutters kørsel fra Venedig
  • Pension: Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
  • Køretid: Ca 14 timer fra den dansk-tyske grænse
  • Pris: Fra 689,- pr. person

deal-screenshot

abanesnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning