fra kr. 419

Velkommen til Lübeck – Nordtysklands uofficielle kulturhovedstad. Byen var i Middelalderen en af de vigtigste handelsbyer i det magtfulde Hanseforbund, og har en spændende historie. Her kan I gå tur i den smukke gamle bymidte, se den store Mariekirke og besøg et af byens mange spændende museer. Fortiden som handelscentrum er bestemt ikke glemt i Lübeck, hvor der hver mandag og torsdag holdes marked på Rådhuspladsen, og hvor gågaden Breite Straße byder på et stort udvalg af spændende butikker.

Kør-selv-ferie til Lübeck

Det er på Travelbird.dk, jeg har fundet denne mini-ferie til jer. Med denne del er det muligt at rejse alene.

I bor på det moderne hotel Ibis Lubeck City, som har en central beliggenhed i gåafstand til hovedbanegården og den berømte Holstentor. Hotellets værelser er nyrenoverede og luksuriøse, og her kan I se frem til ekstra høj sovekomfort med de særlige madrasser der er på alle værelser. Alle værelser har klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis WiFi. De private badeværelser har brusebad, toilet og hårtørrer. I kan vælge mellem enten enkeltværelser eller dobbeltværelser.

Med denne deal får I en dagsadgang til den 14.000 m² stor wellness-oase, Ostsee-Therme, som ligger ca 20 km fra hotellet. Her kan I slappe af i den varme saunahave, eller benyt jer af wellness-centerets direkte adgang til stranden og få et koldt gys i Østersøens kolde vand. Her er også et fitness-område, hvor I kan få pulsen op, og til børnene er der vandrutsjebaner.

lubeck1

2, 3 eller 4 dages kør-selv-ferie til Lübeck til ren afslapning ved Østersøen inkl. morgenmad og dagsbillet til wellnesscenteret Ostsee-Therme

  • Rejseperiode: 1. september – 29. december, 2016
  • Rejselængde: 1, 2 eller 3 nætter
  • Hotel: Ibis Lubeck City
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor med 458 anmeldelser + udmærkelsescertifikat
  • Beliggenhed: 800 m fra hovedbanegården
  • Pension: Morgenmad
  • Køretid: ca 2 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse og ca. 4 timers kørsel fra København.
  • Pris: Fra 419,- pr. person

deal-screenshot

lubecksnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning