fra kr. 959

Italien er indbegrebet af lækker mad, god vin, dejligt klima og charmerende landsbyer. Det er en oplagt feriedestination for de kræsne, og på denne tur til regionen Ligurien kan I være sikre på at få en på opleveren: I får nemlig en vinsmagning og entré til den fantastiske nationalpark Cinque Terre med i købet. I bor i den hyggelige by Lerici ligger i La Spezia-bugten i regionen Ligurien på Hotel Venere Azzurra i et værelse med havudsigt! Her kan I fx. besøge det historiske forsvarstårn nede ved havnen eller gå en tur langs havnepromenaden, hvor der mange muligheder for at få noget at spise og drikke. Er I her i sommerperioden, skal I naturligvis også en tur på stranden. Så er det godt at I heldigvis bor i en by, der kan prale af at have de eneste sandstrande i området.

Kør-selv-ferie til Ligurien med entré til Cinque Terre

Det er på Travelbird.dk I finder denne kør-selv-ferie til Ligurien.

Jeres hotel er Hotel Venere Azzurra som ligger midt i Lerici tæt ved stranden og ca. 40 minutters kørsel fra Cinque Terre. Fra hotellets tagterrasse er der en skøn udsigt over havet, den historiske bydel og havnen.

Ca. 10 km fra Lerici ligger byen La Spezia og det er her toget til Cinque Terre afgår fra. Nationalparken Cinque Terre er på UNESCOs liste over Verdensarv og består af 5 landsbyer, der er bygget på stejle klipper langs kysten i Ligurien. Her udsigten fantastisk, og I kan gå på opdagelse blandt de farvestrålende huse. Der findes også masser af gode restauranter og isbarer i Cinque Terre, som er besøget værd. Entrékortet til Cinque Terre giver jer fri transport i hele nationalparken samt entré til alle 5 landsbyer.

5 eller 8 dages kør-selv-ferie til Ligurien inkl. værelse med havudsigt, morgenmad, vinsmagning og entré til nationalparken Cinque Terre

  • Rejseperiode: 21. juli – 14. december, 2016
  • Rejselængde: 4 eller 7 nætter
  • Hotel: Hotel Venere Azzurra
  • Bedømmelse: 3,5/5 på TripAdvisor med 102 anmeldelser
  • Beliggenhed: Super centralt
  • Pension: Morgenmad
  • Køretid: Ca. 15 timer fra den dansk-tyske grænse
  • Pris: Fra 959,- pr. person

deal-screenshot

liguriensnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning