fra kr. 619

Den strålende sol, der skinner på den særlige arkitektur og de prisbelønnede strande, de lækre retter fra middelhavskøkken, og ikke mindst den rolige, sydeuropæiske atmosfære — scenen er sat til en dejlig ferie til Kroatien! I bor i byen Lovran ligger lige ved kysten, og er en af Kroatiens mest populære feriedestinationer. Den gamle bydel er et af de bedst bevarede i området, og prydes af gotisk arkitektur og et romansk klokketårn. Besøg f.eks. vinbaren Loza, der serverer lækre drinks og tapas. Det krystalklare vand indbyder til en forfriskende dukkert, og i området finder I flere små bugter og strande.

Kør-selv-ferie til Kroatien

Det er Travelbird.dk som udbyder denne tur.

I bor på det charmerende Hotel Lovran, hvorfra I blot har 50 meter ned til stranden, hvor I vil tilbringe mange solskinstimer med vandsjov og afslapning. På hotellet er der sørget for halvpension, og ude i gaderne kan I møde pastelfarvede villaer og maleriske gader, som minder jer om, at I er langt væk fra dagligdagens trummerum.

Hotel Lovran ligger i den smukke, gamle bydel i midten af Lovran — lige ud til Adriaterhavet. Dette romantiske hotel byder på et dejligt ophold, hvor I kan dase på den nærliggende private strand. Hotellets restaurant serverer morgenmad og middag for jer hver dag, og I kan nyde en kølig drink på terrassen om aftenen. Hotellet har desuden en tennisbane samt et wellnessområde, hvor I kan tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger. I kommer nemt rundt i lokalområdet med bus, og det nærmeste stoppested er kun 100 m fra hotellet.

lovran5

4, 6 eller 8 dages kør-selv-ferie til Kroatien på det charmerende Hotel Lovran tæt ved vandet inkl halvpension 

  • Rejseperiode: 28. juli – 20. december, 2016
  • Rejselængde: 3, 5 eller 7 nætter
  • Hotel:  Hotel Lovran
  • Bedømmelse: 3,5/5 på TripAdvisor med 66 anmeldelser 
  • Beliggenhed: 50 m til stranden
  • Pension: Halvpension (morgen- og aftensmad)
  • Køretid: Ca 15 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse
  • Pris: Fra 619,- pr. person

deal-screenshot

lovransnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning