fra kr. 739

Dette tilbud er perfekt, hvis du ønsker en ferie, som foregår lige præcis i det tempo, du ønsker. Pak bilen og kør syd på mod det nordlige Italien. Her finder I Camping Tenuta Primero, der er jeres destination.

Tilbuddet inkluderer 4, 5, 6 eller 8 dage i mobilehome med plads til 6 personer i det nordlige Italien inkl. forbrug, fri adgang til swimmingpool og campingpladsens egen strand, underholdning og parkering. Prisen er fra 739 kroner – det er vel at mærke pr. mobilehome.

Campingpladsen ligger tæt ved byen Grado, der er beliggende på en ø i Laguna di Grado helt ud til Adriaterhavet. Strandene er meget familievenlige med lavt vand, og lagunen er fyldt med over 500 små øer, nogle så små og lavtliggende, at de af og til bliver dækket af tidevandet. Grado er en hyggelig by, der er med til skabe gode rammer for en dejlig ferie.

Kør-selv-ferie til Italien: mobilehome på campingplads

Hvis I er fristet af tanken om kør-selv-ferie til Italien, så tjek tilbuddet på Travelbird.dk. Jeres mobilehome er placeret på campingpladsen Camping Tenuta Primero (3 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 51 anmeldelser), der ligger ved en lang sandstrand, som I har fri adgang til som gæster. På campingpladsen er der en restaurant, en pizzabiks, en grillbar og en kiosk. Der er også et supermarked tilknyttet campingpladsen, og faciliteter så som beachvolley, fodboldbane, legeplads, spillerum, swimmingpool, leje af cykler og børnebassin.

Der er plads til op til 4 voksne og 2 børn i et mobilehome: et soveværelse med dobbeltseng, et ekstra værelse med 2 enkeltsenge og en sovesofa i stuen. Det er indrettet med køkken med køleskab, en lille fryser og gaskomfur. På badeværelset har i bruser, toilet og håndvask, og derudover er der havemøbler til rådighed i form af bord, stole, parasol, 2 liggestole og en grill – i de områder, hvor det er tilladt at grille.

Artikelbild_Auto-Rundreise-Frau_Kind_Sommer_happy

 

deal-screenshot

camping
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning