fra kr. 929

Kør-selv-ferie behøver nødvendigvis ikke rime på camping. Med dette tilbud kombinerer du friheden i en bil-ferie med luksus på 4-stjernet hotel.

I bor på 4-stjernet hotel, og derudover er der i prisen inkluderet gallamiddag med livemusik, halvpension og adgang til enten nationalparken Parc Naturo Viva eller til kabelbanen Monte Baldo.

Jeres hotel, Hotel Majestic Palace, er placeret på en bakkeskråning, så I har en fantastisk udsigt over Gardasøen. I bor i udkanten af den gamle by Malcesine, der byder på sandstrande, smalle stræder og en middelalderborg, der tårner sig op over byen. Borgen Castello Scaligero er blevet omdannet til et museum for Gardasøens historie, og borgen er et populært sted at holde bryllup på grund af den fantastiske udsigt over søen og landsbyen.

Fra byen går der en bjerglift til toppen af Monte Baldo, hvor der er masser af muligheder for vandreture i de flotte omgivelser. Hvis humøret mere er til afslapning ved stranden, så har Malcesine også en skøn sandstrand, hvor I kan solbade eller blive kølet ned i søen. Ikke langt fra Malcesine ligger den italienske by Verona, hvor bl.a. William Shakespeares kærlighedstragdie ‘Romeo & Julie’ foregik. Hvis du har lyst til at læse mere om Verona, så tag et kig i vores rejsemagasin og læs artiklen: Verona: Tips til den perfekte korte tur.

Kør-selv-ferie til Gardasøen

Lyder kør-selv-ferie til Italien som den perfekte rejse, så klik ind på Travelbird.dkI bliver indkvarteret på Hotel Majestic Palace (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 318 anmeldelser), hvor I har fri adgang til indendørs og udendørs swimmingpool, fitnessrum, minigolfbane, volleyballbane, bordtennisbord og tennisbane.

Jeres ophold er med halvpension, hvilket betyder, at der bliver serveret morgenmad og aftensmad hver dag med drikkevarer til. Desuden er der frokostbuffet tirsdag, torsdag, fredag og søndag, som også er en del af prisen.

Hotellets værelser er udstyret med TV, telefon, minibar, wi-fi, aircondition og badeværelse. Der er forskellige typer af værelser, I kan vælge imellem. F.eks: Superior-værelserne, der ligger i hovedbygningen og er ca. 24-27 m² store med altan eller terrasse, eller Deluxe-værelserne, som er på 40 m² og ligger i den nyopførte sidebygning.

hotel garda
Kilde: Travelbird.dk

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning