fra kr. 1229

Udforsk Frankrigs smukke slotte i Loire-dalen og Fontainebleau. Drømmer I om en ferie med kultur, flotte landskaber, lækker gastronomi og slotte – masser af slotte? Så er denne minirundrejse til Loire-dalen og Fontainebleau lige sagen!

Kør-selv-ferie til Frankrig

Det er på Travelbird.dk I finder denne mini-ferie til Frankrig.

I starter jeres minirundrejse i royal stil på det 4-stjernede Novotel Orléans de la Source i Jeanne d’Arcs hjemstavn, Orléans. Byen ligger i Loire-dalen i Frankrigs hjerte, og områdets behagelige klima gjorde det allerede i middelalderen til et yndet feriested. Med i denne deal er billetter til slottet Château de Cheverny, der udover smuk arkitektur, et prægtigt interiør og en fortryllende slotspark også byder på en spændende 700 m² stor Tintin-udstilling.

Derefter går turen til den charmerende by Ury, der ligger ved kanten af Fontainebleaus skov. Fontainebleau ligger blot en times kørsel fra Paris, og her har I det perfekte udgangspunkt for et afslappende ophold i den fortryllende natur. Her bor I på Novotel Fontainebleau Ury som ligger blot 10 minutters kørsel fra byens slot, Château de Fontainebleau.

3 eller 4 nætters kør-selv-ferie til Frankrig på to 4-stjernede hoteller inkl. morgenmad og to middage 

deal-screenshot

Skærmbillede 2016-07-31 kl. 10.42.04
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning