fra kr. 1479

Frankrig har det hele – fascinerende kulturhistorie, bølgende og velduftende landskaber, brusende storbystemning og liflige vine. På denne lille rundtur kan I besøge Versailles Slottet, se Reims’ enorme katedral og smage på Champagne-regionens berømte, boblende dråber.

Minitur rundt i Frankrig

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne kør-selv-ferie til Frankrig.

Turen starter med et besøg i byen Versailles, der ligger ca. 18 km fra Paris. Versailles er bedst kendt for det meget pompøse Versaille Slot, hvor den franske konge Louis XVI og Marie-Antoinette boede. Her kan I se Marie-Antoinettes samling af smukke sko og slentre rundt i den fantastiske have.

I Versailles bor I på det moderne, 4-stjernede Novotel Saclay som ligger tæt på både skov og storby. I kan nyde udsigten med en kop kaffe eller en drink på terrassen, og I restauranten får I serveret jeres morgenmad og en 2-retters middag på ankomstdagen.

Efter nogle dage i Versailles går turen videre til den smukke by Reims som ligger ca 2 timers kørsel fra Versailles. Det er en dejlig køretur gennem bølgende vinmarker og forbi idylliske landsbyer. Reims måske lykkeligste indbygger, Den Smilende Engel, byder jer velkommen ved indgangen til byens vartegn, den enorme og formidable gotiske Notre Dame-katedral. Byen emmer af historie, og I bør klart Fouijata-kapellet med sine smukke freskoer og den udtryksløse statue af Jeanne d’Arc.

I Reims bliver I indkvarteret på det moderne Hotel Mercure Reims Parc des Expositions ligger ca. 4 km fra Reims’ centrum og er det ideelle udgangspunkt for en spændende og afslappende ferie i Champagne-regionen.

5 eller 7 dages kør-selv-ferie til Frankrig på 2 hoteller i Versailles og Reims inkl. morgenmad og 2 middage.

  • Rejseperiode: 18. juli – 20. december, 2016
  • Rejselængde: 4 eller 6 nætter
  • Hotel: Novotel Saclay
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor med 636 anmeldelser 
  • Hotel: Hotel Mercure Reims Parc des Expositions
  • Bedømmelse: 3,5/5 på TripAdvisor med 429 anmeldelser
  • Pension: Morgenmad på begge hotellet + en middag på hvert hotel
  • Køretid: Omkring 10 timer fra den danske-tyske grænse til Versailles
  • Pris: Fra 1479,- pr. person

deal-screenshot

Skærmbillede 2016-07-16 kl. 12.27.06
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning