fra kr. 799

Nu er der dømt sjov og far over feltet! Stedet hedder Europa-Park og er med mere end 100 attraktioner og shows Tysklands største forlystelsespark. Her ligger en charmerende græsk landsby kun få skridt fra en skandinavisk havneby. Kun et stenkast derfra ligger den italienske piazza og en schweizisk bjerglandsby. Kombiner en dag i den sjove miniature-udgave af Europa med 2 eller 3 overnatninger på hotel i charmerende Strasbourg i Frankrig, og få en skøn miniferie med masser af sjov for hele familien.

Tysklands største forlystelsespark

Det er på Travelbird.dk I finder denne kør-selv-ferie til Europa-Park

Europa-Park har virkelig meget at byde på! Der er mere end 100 forlystelser, attraktioner og shows, hvor I blandt andet kan komme omkring Frankrig, Holland og Østrig på én dag. Besøg den undersøiske by Atlantis, tag i 4D-biograf, eller prøv Europas højeste rutsjebane, Silver Star!

I bor på Holiday Inn Express Strasbourg Sud som ligger i grønne omgivelser ca 20 minutters køretur fra centrum af Strasbourg, og kun 10 minutters kørsel fra grænsen til Tyskland. Hotellet har udendørs swimmingpool og en solrig terrasse, og om aftenen kan I nyde en drink i loungebaren.

I Strasbourg findes alt det bedste fra Alsace. Det er sammensmeltningen af det tyske og franske, og byen er kendt for dens helt udsædvanligt gode stemning. Her kan I tage en sejltur på floden eller finde en restaurant ved flodbredden, hvor I kan synde i alle de lækre regionale delikatesser.

 

3-4 dage på hotel i Strasbourg inkl. morgenmad og dagsbillet til Tysklands største forlystelsespark, Europa-Park

deal-screenshot

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 11.44.57
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning