fra kr. 1111

Dresden er en skøn perle og lidt af en oplevelse. Desværre er den også lidt en glemt by når man tænker på Tyskland, men Dresden har meget at byde på i forhold til kultur, historie og seværdigheder. Byen blev bombet synder og sammen under 2. Verdenskrig, siden genopbygget på allersmukkeste vis, og i dag er den et skatkammer af storslåede bygninger, seværdigheder og charme i den gamle bymidte. Og så er der naturligvis livet omkring floden Elben.

I Dresden kan I besøge den kæmpemæssige Frauenkirche, der for mange er selve symbolet på, hvordan byen kom sig efter at blive jævnet med jorden – og får I smag for mere pomp og pragt, så er Zwinger-paladset og Semper-operaen om muligt lige så storslåede. Og selvfølgelige må I ikke gå glip af en sejltur på Elben.

Kør-selv-ferie til Dresden, eksempelvis i juletiden

Det er på Travelcircus.de, at dufinder denne tur, som også kan bookes i juletiden, hvor Dresden er forvandlet til et sand winter wonderland, især ved pladsen Striezelmarkt. Opholdet kan dog bookes allerede fra slutningen af maj i år og helt frem til marts næste år.

Indlogeringen sker på det 5*Gewandhaus Dresden, der ligger centralt i byen tæt på eksempelvis bymuseet. Opholdet, på enten dobbeltværelse eller enkeltværelse, er inklusiv daglig morgenmadsbuffet samt en 2-retters menu på ankomstdagen. Derudover har du fri adgang til hotellets wellnessområde.

Hvis I kommer her i juletiden, så skal I helt bestemt opleve julemarkedet ved Striezelmarkt – det åbner den 28. november og varer frem til juleaften.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning