fra kr. 229

Dresden er en skøn perle og lidt af en oplevelse. Desværre er den også lidt en glemt by når man tænker på Tyskland, men Dresden har meget at byde på i forhold til kultur, historie og seværdigheder. Byen blev bombet synder og sammen under 2. Verdenskrig, siden genopbygget på allersmukkeste vis, og i dag er den et skatkammer af storslåede bygninger, seværdigheder og charme i den gamle bymidte. Og så er der naturligvis livet omkring floden Elben.

I Dresden kan I besøge den kæmpemæssige Frauenkirche, der for mange er selve symbolet på, hvordan byen kom sig efter at blive jævnet med jorden – og får I smag for mere pomp og pragt, så er Zwinger-paladset og Semper-operaen om muligt lige så storslåede. Og selvfølgelige må I ikke gå glip af en sejltur på Elben.

Kør-selv-ferie til Dresden i juletiden

Det er på Travelbird.dk I finder denne tur, som også kan bookes i juletiden, hvor Dresden er forvandlet til et sand winter wonderland.

I bor på det 4-stjernede Dormero Hotel Königshof Dresden, der ligger tæt ved zoo og stationen Dresden-Strehlen, hvor I kan tage S-bahnen ind til centrum.
Her bliver I indlogeret på et dobbeltværelse med plads til 2 voksne. Værelset har tv, værdiboks, telefon og privat badeværelse.

På hotellet findes en morgenmadsrestaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad, der er inkluderet i tilbudet. Men her er også en bar, hvor I kan få en drink sidst på dagen samt modtage jeres velkomstdrink.

Hvis I kommer her i juletiden, så skal I helt bestemt opleve julemarkedet ved Striezelmarkt – det åbner den 29. november og varer frem til juleaften.

OBS: Få datoer tilbage på Königshof Dresden i juleperioden. Se alternativer herunder

Eksempelvis det 4-stjernet NH Dresden Neustadt, som ligger centralt i byen. Eller søg efter dit drømmehotel i Dresden via Trivago.dk

dredsen

deal-screenshot

Capture