fra kr. 1399

Bjergkæden Dolomitterne ligger i den norditalienske provins Trentino. Området fortryller med dybe dale, bjergsøer og grønne enge. Her kan I køre på mountainbikes, nyde udsigten fra de mange gode vandreruter eller besøge en af de tre naturparker. Så tag familen med på en dejlig all inclusive ferie, hvor I kan vandre i de smukke bjerge og nyde den skønne natur som dette område har at byde på. Det er et must for alle naturelskere!

Turen til hotellet i bil tager ca. 12 timer fra den dansk-tyske grænse og ca. 15 timer fra København.

Vandreture og wellness

Det er Travelbird.dk som er udbyder af denne kør-selv-ferie til Dolomitterne.

Hotellet I bliver indkvarteret på er Hotel Dolomiti Chalet som i den lille by Vason omrking. 1600 meter oppe ad bjerget Monte Bondone, der er et naturreservat. På hotellet er det muligt at have en mindre hund med mod betaling, så lad bare mennesket bedste ven komme med på ferie. Jeres ophold er all inklusive og det indeholder morgenmadsbuffet, suppe, nudler eller madpakke til frokost, eftermiddagskaffe og kage, 3-retters middag samt øl, vin og sodavand fra kl 10.00-22-00.

Værelserne har eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer samt TV, telefon og minibar.

Trænger I til lidt afslapning eller forkælelse efter jeres vandreture, får I 50% rabat på adgang til det 1000 m² store Alpine Wellness-center, Alpine Mugon, som ligger 150 meter fra hotellet. Her er der: Swimmingpool, boblebad, jetstream-bad, saunaområde, romersk bad, tyrkisk bad, isgrotte og Kneipp-behandling.

Inkluderet i denne ferie er også et Trentino-rabatkort hvor I får adgang til 70 seværdigheder i området.

dolmit

deal-screenshot

dolmitsnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning