fra kr. 2029

Fortryllende Cannes. Det er stjernernes by, men det er også en utrolig dejlig ferieby med en skøn beliggenhed, og der er masser ting at give sig til i Cannes. Her kan I gå tur på den smukke promenade, shoppe i de mange butikker og tage på museum. Fra Cannes kan I også besøge øerne Ile Sainte-Marguerite og Iles de Lerins.

Kør-selv-ferie til Cannes

Det er Sunweb.dk som tilbyder denne kør-selv-ferie til Cannes.

I bliver indkvarteret i ferielejlighed i Cannes Villa Francia som ligger i højderne oven Cannes. Ejendommens ferieboliger ligger i 2-3 etagers huse og er fordelt rundt i en smuk park med palmer, mimoser og appelsintræer. Her dufter fantastisk af alverdens eksotiske blomster og krydderurter! Hopper du i den store pool, føles det som om du svømmer direkte ud i Middelhavet.

Ud over feriebolig med pool og børnepool er der også en reception, restaurant, bar, tennisbaner, boule-bane, minimarked, møntvaskeri og legeplads. I højsæsonen er der 6 dage om ugen bus ind til centrum af Cannes og ned til stranden, som ligger henholdsvis 3 og 1 km væk. Alle lejlighederne i Cannes Villa Francia har lille ovn, kaffemaskine, opvaskemaskine, telefon samt TV. Man kan enten bestille lejligheder med 3 eller 4 sole. Lejligheder med 4 sole er renoveret og har en nyere indretning. På denne ferieejendom er det også muligt at få handicapvenlige værelser.

cannes1

7 nætter i hyggelig ferielejlighed lidt uden for Cannes med pool og kun 800 m til stranden 

deal-screenshot

cannessnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning