fra kr. 239

En miniferie i Budapest er aldrig en dum ide! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Med denne rejse får du mellem 3, 4, 5 eller 6 overnatninger i den ungarske hovedstad på 4-stjernede Expo Congress Hotel inkl. morgenmad, gratis adgang til wellness og gratis parkering. Pris fra kun 239,- pr. person. 

Køreturen til Budapest tager cirka 12 timer fra den dansk-tyske grænse. Hvis du vil have flere tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs vores rejseartikel: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Kør-selv-ferie til Budapest

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette tilbud.

I bor på det 4-stjernede Expo Congress Hotel, der er placeret 15 minutters gang fra togstationen Kőbánya felső og ca. 8 kilometer fra centrum. Hotellet har egen café og lounge samt en bar på 12. etage. Opholdet er inklusiv gratis adgang til wellnessområdet, der byder på boblebad, sauna, dampbad og en terrasse. Derudover får I også dagligt serveret morgenmad, der er en del af prisen.

Hotellets værelser er moderne indrettet med gratis wi-fi, TV og privat badeværelse. De er enten udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

budapest_3

 

 

 

deal-screenshot

budapest
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning