fra kr. 1249

Glæd jer til imponerende naturoplevelser med denne rejse, der tager jer til Saalbach i Østrig. Om vinteren er området populært for skiløbere, men om sommeren bliver pisterne skiftet ud med over 400 markerede vandreruter. Prøv f.eks. den kunstigt anlagte vandrerute gennem trætoppene i Glemmtal, hvor man krydser Alpernes egen Golden Gate Bridge-hængebro for en helt unik udsigt over området. I kan også springe ud i aktiviteter som mountainbiking, klatring eller tage en dukkert i friluftsbadet.

Med dette rejsetilbud kan I vælge mellem 4, 5 eller 8 dage på Hotel Panther i Saalbach med All Inclusive, wellness, gratis cykeludlejning og en flaske prosecco. Prisen er fra 1249,-. I forbindelse med to fuldtbetalende voksne pr. værelse, kommer børn op til 11 år gratis med.

Fra den dansk-tyske grænse tager køreturen hertil cirka 12 timer.

Kør-selv-ferie: Sommerferie i Østrig med familien

Travelbird.dk finder du ferietilbuddet.

I bor på Hotel Panther, hvor I kan se frem til All Inclusive, wellness-område med swimmingpool, sauna og dampbad og fitness-område (sidstnævnte mod et mindre gebyr). I kan også slappe af i hotellets bar og lounge.

I kan vælge at bo på dobbeltværelse eller 3-personersværelse. Rejser du alene, er det også muligt at bestille et enkeltværelse.  Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, fjernsyn med satellit-TV, værdiboks og telefon.

østrig hotel

 

 

 

 

deal-screenshot

Travel østrig
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning