fra kr. 569

Tysklands andenstørste by, Hamborg, byder på mange farverige og underholdende oplevelser: Den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig, barokkirken St. Michaelis, Hamburgs signaturvartegn, og shoppinggaden Moenckebergstrasse. Og byen ligger blot få timers kørsel fra Danmark, så det er den perfekte destination for en storbyferie.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i artiklen: ‘Hamborg -de bedste tips til en weekendtur’.

Kør-selv-ferie i Hamborg

Det er på Travelbird.dk I finder denne tur til Hamborg.

I bor på det moderne og trendy Mövenpick Hotel i Hamborg, som ligger ved kvarteret Schanzenviertel. Her finder I butikker og forretninger, mange hyggelige cafeer, natklubber og trendy restauranter. Fra hotellet er der kun få minutters gang fra både S-tog og metro, så I kommer let ind til centrum af Hamborg. I får serveret en dejlig morgenmad hver morgen i restauranten, og om aftenen kan I nyde lækre cocktails og klassiske drinks i hotellets Cave Bar. I kan også frit benytte jer af hotellets spa-område, hvor I finder to saunaer, et fitness-område og massagebrusere.

Jeres værelse er et flot superiorværelse på ca. 26 m². Værelset har en kingsize dobbeltseng eller to store enkeltsenge. Derudover har I privat badeværelse, TV, telefon, aircondition, minibar, pengeskab og te- og kaffefaciliteter.

Room - Mövenpick Hotel Hamburg

2, 3 eller 4 dages kør-selv-ferie til Hamborg på spektakulært 4-stjernet hotel inkl. morgenmadsbuffet og velkomstdrink

deal-screenshot

Skærmbillede 2016-08-21 kl. 10.51.24
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning