fra kr. 739

I det nordøstlige Holland ligger Vakantiepark Westerbergen, der er en populær feriepark i Holland for især børnefamilier. Der er masser af faciliteter her: indendørs legeplads, indendørs opvarmet pool, vandland, cykeludlejning, minigolf og tennis. Derudover er der en restaurant og et supermarked i parken.

Familieparken ligger i meget naturskønne omgivelser. Store skove og grønne landskaber, og med mere end 1400 kilometer anlagt vandre- og cykelsti er der rig mulighed for at tage på ture i området. Vakantiepark Westerbergen ligger i Drenthe, og fra den dansk-tyske grænse tager turen knap 4 ½ time i bil.

Hvis I har brug for kultur og shopping, så kan I i de nærliggende byer Hoogeven, Meppel og Emmen ose i butikker, se historiske monumenter og besøge museer.

Kør-selv-ferie: Feriepark i Holland

Skal kør-selv-ferien gå til Holland, så klik ind på Travelbird.dk.

I bor i 6-personers bungalow af typen Vennepluus eller Kraaiheide, der har en dejlig beliggenhed ud til skoven. De er indrettet rummeligt med stue med spiseplads, stuehjørne og et åbent køkken, tre soveværelser – et med to enkeltsenge og to med køjeseng (eller to værelser med dobbeltsenge og et med køjeseng). Badeværelset har brusebad, håndvask og toilet.

holland park
Kilde: Travelbird.dk

deal-screenshot

holland
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning