fra kr. 739

Vin-elskere! Jeg ved, I er mange derude. Her er den perfekte ferie til jer: 3-4 dage på 4-stjernet hotel i den nordlige del af Alsace, Frankrigs skønneste vinregion. Opholdet er inklusiv morgenmad, 1 x 3-retters middag og en vinsmagning. Pris fra 739,- pr. person.

Jeres hotel ligger i kurbyen Niederbronn i den nordlige del af Alsace tæt på de varierede vandreruter i Nordvogeserne. Når naturen skal skiftes ud med kultur, kan I besøge ridderfæstningen i Bitche cirka 20 kilometer fra jeres hotel. En anden mulighed er en tur til Lembach tæt ved den tyske grænse, hvor I kan se fortet Four a Chaux fra 2. verdenskrig.

Køreturen til jeres hotel fra den dansk-tyske grænse tager cirka 9 timer.

Kør-selv-ferie til Alsace i Frankrig

Vinferie? Hvis ja, så klik ind på Travelbird.dk.

I bor på Hotel Grand Filippo (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 168 anmeldelser), der har egen morgenmadsstue. Jeres inkluderede middag finder sted 150 meter væk i restauranten The Casino’s Stub. På hotellet finder I en døgnåben reception, gratis wi-fi samt cykeludlejning. Jeres superior værelse er rummeligt og moderne, og det er udstyret med fladskærm-TV, gratis wi-fi, privat badeværelse med hårtørrer samt en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge.

hotel alsace

 

 

deal-screenshot

alsace
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning