fra kr. 1956

Drømmer I om at kombinere camping og stobyferie? Nu har i muligheden for at gøre det! Og påsken er et perfekt tidspunkt at tage til Italien på – vejret er dejligt og ikke for varmt. Når ja, og så er der oven i købet rabat på campingferier i påsken på Eurocamp lige nu, så hvad venter I på?

Med dette tilbud fra Eurocamp kommer I til at bo på campingpladsen Camping I Pini Family Park, der ligger i køreafstand til Rom i Italiens Lazio-regionen. I får altså både campingferie og storbyferie i én. Og så er den til at betale. Lige nu kan I bo i et mobile home med plads til 7 personer (maks. 4 voksne) i 7 nætter fra bare 1.956,-.

Kør-selv campingferie ved Rom

Camping I Pini Family Park er en mindre 4* campingplads, der som nævnt ligger i køreafstand til Rom. Hvis I ikke gider køre rundt i Rom i jeres egen bil, arrangerer campingpladsen busture til Rom to gange om ugen (der skal dog være mindst 15 personer, der vil med), som I kan hoppe på. Så kan I lige krydre campingferien med et besøg til Colosseum eller Trevi-fontænen.

Udover at tage på dagstur til Rom kan I på campingpladsen leje cykler og cykle rundt i skovområdet, der omgiver pladsen. I kan også tage en dukkert i den børnevenlige pool, der både har vandrutsjebaner og et springvand.

Derudover finder I på campingpladsen et minimarked, flere restauranter og et børnediskotek.

Dette er et kør selv tilbud, men man kan ofte finde billige flybilletter til Rom her på min side med flybilletter.

Læs mere og bestil ferien i Italien lige her.

 

deal-screenshot

Capture