fra kr. 2480

Der er ved at være udsolgt på campingpladserne i Norditalien for denne sommer. Så jeg blev helt glad, da jeg fandt denne 4-stjernede campingplads i Italiens Lazio-region, i køreafstand fra den spændende storby Rom. Denne ferie er altså både campingferie og storbyferie i én. Og så er den til at betale. Du kan nemlig komme afsted i en uge sidst i juni og bo i et mobile home med 6 sovepladser fra bare 2.480 kroner. Så sparer du faktisk 40% af den originale pris.

Kør-selv campingferie ved Rom

Med dette tilbud fra Eurocamp.dk, kommer du til at bo på den 4-stjernede campingplads Camping I Pini Family Park, der ligger tæt på Rom, Italiens hovedstad. Har du ikke lyst til at køre rundt i Rom i egen bil, arrangerer campingpladsen busture til Rom 2 gange om ugen. Så kan I krydre campingferien med et besøg til Colosseum eller Trevi-fontænen.

Udover at tage på dagstur til Rom kan I på campingpladsen leje cykler og cykle rund i skovområdet, der omgiver pladsen. I kan også tage en dukkert i den børnevenlige pool, der både har vandrutsjebaner og et springvand.

Derudover finder I på campingpladsen et minimarked, flere restauranter og et børnediskotek.

Dette er et kør selv tilbud, men man kan ofte finde billige flybilletter til Romher på min side med flybilletter.

Læs mere og bestil ferien i Italien lige her.

 

deal-screenshot

romm
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning