Kør-selv badeferie i Norditalien

4 eller 7 nætter på trestjernet hotel med halvpension, parkering og cykelleje

  • Hotel Hotel Jadran
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 1679

Skynd jer af sted på en hyggelige kør-selv-ferie til varmere himmelstrøg! I kan nyde enten 4 eller 7 nætter i badebyen Lido di Jesolo på hotel med privat strandområde. Det er simpelthen den bedste forudsætning for at nyde solen og dase på en rigtig badeferie. Tilbuddet kan bookes på TravelBird.dk.

Lido di Jesolo er en populær badeby, hvor hele familien kan se frem til en hyggelig solferie. Byen har en 15 km lang sandstrand, som både er bred og børnevenlig – derfor er denne destination da også et hit hos børnefamilier, som gerne vil nyde solen. Glæd jer til ægte sommerferiestemning i byen, hvor I kan slentre ad den lange gågade og nyde diverse aktiviteter og underholdning. Det er også oplagt at kombinere denne solferie med en tur til Venedig, for den smukke by ligger kun 45 km fra Lido di Jesolo – og 20 km fra jeres hotel kan I sejle direkte til den romantiske by.

Kør-selv badeferie i Norditalien

I indkvarteres på Hotel Jadran, hvorfra I finder det private og fuldt udstyrede strandområde kun 100 meter væk. Der er udendørs swimmingpool samt læse- TV- og morgenmadsstue og restaurant på hotellet. I bor på enten dobbelt- eller familieværelser, som alle har TV, altan eller terrasse og eget badeværelse.

deal-screenshot

Jadran1